Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης και του νερού

7 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης και του νερού

Ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο δίνουν ώθηση σε επαγγελματικά σχέδια. Η προσοχή μας επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες καθώς εκδηλώνεται έντονα η διάθεση για σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης και του νερού.

Η προσοχή μας επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες καθώς εκδηλώνεται έντονα η διάθεση για σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας. Δίνουμε χρόνο σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να μας προκαλούν άγχος καθώς η ημέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε υποθέσεις. Παράλληλα δεν πρέπει να διστάσουμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ανάσες και να απαλλαγούμε από το άγχος.

Αισθηματικά, εκφράζουμε με κάθε τρόπο τα συναισθήματά μας στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό σκηνικό για δύο που θα εκτοξεύσει την σχέση μας στα ύψη. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε αδιαλλαξία και πείσμα που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα με τον άνθρωπό μας. Οφείλουμε να έχουμε κατανόηση απέναντι στις δικές του επιθυμίες. Με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τομή τα πράγματα και θα ξεπεραστούν πιθανές αντιδικίες και κόντρες.

Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω

Δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών και εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή μας. Και μπορούν να μας ωθήσουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές. Κέρδη από επαγγελματικά σχέδια δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Παράλληλα η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ιδέες. Που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε με γοργό βηματισμό σε επαγγελματικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες. Το θάρρος και η αποφασιστικότητα μας είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν και θα βοηθήσουν στις οποίες εξελίξεις. Αισθηματικά, δεν πρέπει να φοβηθούμε να δείξουμε ότι νιώθουμε στον άνθρωπό μας ανατρέποντας ευχάριστα τα μέχρι τώρα δεδομένα. Εκπλήξεις και πάθος θα ομορφύνουν τη σχέση μας και θα δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να νιώσουμε ικανοποίηση, ασφάλεια και έξαψη. Άλλωστε αυτά τα συστατικά είναι απαραίτητα για να επιβιώσει και να μακροημερεύσει μία σχέση.

myastro