Σασμός: αυτή είναι η Κλαίρη που εισβάλλει στη ζωή του Μανώλη – Ποιος ο ρόλος της Καρολίνας Πελενδρίτου στη σειρά

11 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Σασμός: αυτή είναι η Κλαίρη που εισβάλλει στη ζωή του Μανώλη - Ποιος ο ρόλος της Καρολίνας Πελενδρίτου στη σειρά

Η Κλαίρη Κονταξάκη -την υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα- είναι η κοπέλα την οποία θα ερωτευτεί ο Μανόλης. Φοιτά στο Φυσικό του Ηρακλείου, παρότι είναι τυφλή.

Σασμός: αυτή είναι η Κλαίρη που εισβάλλει στη ζωή του Μανώλη – Ποιος ο ρόλος της Καρολίνας Πελενδρίτου στη σειρά.

Πολύ όμορφη, δυναμική, ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Η σχέση τους θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν πολύ κοντά. Η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη και θα τον βοηθήσει να ξεκινήσει μια σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά.

Ο έρωτας που θα προκύψει στην ζωή του φοβικού και συνεσταλμένου Μανόλη, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Θα τον κάνει πιο θαρραλέο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα νομίσει ότι πια μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και να μην πνίγεται διαρκώς από τις τύψεις του και τις αμφιβολίες. Η Κλαίρη θα μπεί στην ζωή του Μανώλη και θα τον κάνει να πιστέψει σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίζει να μην καταδώσει τον Μαθιό. Δεν θέλει η ομολογία του να χαλάσει την ευτυχία που ζει τώρα πια.

Την Κλαίρη υποδύεται η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ευθαλία Παπακώστα η οποία έχει ήδη κάνει κάποιες σημαντικές δουλειές στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο.

Ένα ακόμη πρόσωπο που είναι αρωγός στον ρόλο της Κλαίρης, είναι η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου. Θα έχει τον ρόλο της εκπαιδεύτριας της κοπέλας του Μανώλη που θα έχει πρόβλημα με την όραση της αλλά της αρέσει και το κολύμπι. Η ίδια δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CZuIB4ItL60/?utm_source=ig_web_copy_link