Ο μιντιάκιας: ο Ατζούν μετατρέπει το Survivor σε ριάλιτι… αγάπης

22 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν

Φαίνεται ότι ο Ατζούν το έχει βάλει στόχο να κάνει το Survivor από ριάλιτι επιβίωσης, ριάλιτι αγάπης.Δεν εξηγείται διαφορετικά το σενάριο που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες. Και θυμίζει πάρα πολύ το περσινό story με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο μιντιάκιας: ο Ατζούν μετατρέπει το Survivor σε ριάλιτι… αγάπης.

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο και ο νυν της Μυριέλλας Κουρεντή έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους για Άγιο Δομίνικο. Με τον Κωνσταντίνο Χωρινό η Κάτια μέχρι πρόσφατα, δήλωνε τρελά ερωτευμένη. Αλλά σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της τους αιφνιδίασε όλους λέγοντας ότι χώρισε.

Ο Τζον Λιγνός από την πλευρά του, είχε αποστασιοποιηθεί από το love story της Μυριέλλας και του Κατσαούνη. Μια ενδεχόμενη είσοδός του, σίγουρα θα τινάξει στον αέρα το παιχνίδι. Αυτά θέλει και ο Ατζούν και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού το Survivor γίνεται ριάλιτι αγάπης.

Στο τιμόνι της παρουσίασης ενός νέου project της ΕΡΤ ετοιμάζεται να βρεθεί όπως όλα δείχνουν η Χαρούλα Αλεξίου. Η διάσημη ερμηνεύτρια για πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα της θα βρεθεί σε ρόλο παρουσιάστριας. Θα παρουσιάσει την εκπομπή “Ιστορίες Τραγουδιών” που βρίσκεται σε τελικό στάδιο έγκρισης από την Δημόσια Τηλεόραση.

Οριστικοποιήθηκε το τέλος του Κάτι ξαναψήνεται με το φινάλε της φετινής σεζόν. Όπως σδας είπαμε, αυτό δεν σημαίνει ότι η Κωμσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει από τον ΣΚΑΪ. Ίσα ίσα που μένει με δόξα και τιμή. Μην εκπλαγείτε όμως αν αντί για πρωινή καθημερινή εκπομπή πάρει απογευματινή. Λεπτομέρειες προσεχώς.

Έτοιμη για το νέο επαγγελματικό βήμα της είναι η Μάριον Μιχελιδάκη. Η οποία θα αναλάβει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Open. Δίπλα της, εκτός από τη Μαριέλλα Σαββίδου, αναμένεται να είναι και ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του.

Μαζί τους αναμένεται να είναι και ο Γιάννης Μπούτος. Τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 4 και θα συμβάλλει στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εκπομπή θα είναι και ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Όσο για τη Μάριον, η συμφωνία δεν θα είναι μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν.