Ο μιντιάκιας: ετοιμάζουν δύο φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες!

24 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: ετοιμάζουν δύο φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες!

Μπορεί να έχουν ακουστεί πάρα πολλά φέτος για τις Άγριες Μέλισσες. Όμως, η αλήθεια είναι ότι εξακολουθεί να είναι το βαρύ πυροβολικό του ΑΝΤ1. Μέχρι τώρα λέγονται διάφορα για το μεγάλο φινάλε της σειράς το καλοκαίρι. Το iciao σας αποκαλύπτει τι σκέφτονται οι συγγραφείς της σειράς.

Ο μιντιάκιας: ετοιμάζουν δύο φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες!

Επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος να προδοθεί το φινάλε υπάρχει η σκέψη να γραφτούν δύο επεισόδια για το φινάλε. Κι αυτό για να αποφευχθούν οι διαρροές. Το ένα σενάριο ήδη έχεο… ψιλοδιαρρεύσει. Θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία.

Έχει τελειώσει τις σπουδές του στο Παρίσι και εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφανίου την ιστορία της οικογένειας του. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελινας Τσαμπάνη. Βέβαια ότι έχει γίνει η διαρροή μπορεί να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα.

Το δεύτερο σενάριο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974. Με το τέλος δηλαδή της Χούντας. Και με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από την ζωή όχι μόνο αυτό που τους αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής. Και αυτό είναι το κυριότερο.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο (όποιο κι αν είναι αυτό) το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του, τον Δούκα Σεβαστό. Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιοι θα είναι εκείνοι που θα… αντέξουν μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Με επιτυχία γυρίστηκε μπροστά σε ζωντανό κοινό το πρώτο επεισόδιο του «Μάμα….τσίτα». Με τον Μάρκο Σεφερλή στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στον Μάρτιο και στο πλευρό του Σεφερλή θα βρίσκεται η Έλενα Τσαβαλιά. Μάλιστα σε ρόλο έκπληξη.

Συγκεκριμένα, σε ένα ρόλο που σίγουρα δεν έχει υποδυθεί ξανά. Συγκεκριμένα θα κάνει την… κόρη του Μάρκου! Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι πολύ ιδιαίτερο. Κι αυτό γιατί κάθε επεισόδιο γυρίζεται σαν ένα μικρό θεατρικό σε -σχεδόν- πραγματικό χρόνο μία φορά την εβδομάδα.