MasterChef 2022: η Κόκκινη ομάδα κέρδισε χωρίς να βγάλει γλυκό – Ο Δημήτρης έδειξε τον πρώτο για τη δοκιμασία αποχώρησης

25 Φεβρουαρίου 2022 08:00

MasterChef 2022: ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας και οι τρεις για τον τάκο

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 2022 είδαμε τους κριτές να βαθμολογούν τα πιάτα της ομαδικής δοκιμασίας των δύο ομάδων. Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα περίμεναν υπομονετικά και με πολλή αγωνία να ακούσουν τους νικητές από τους κριτές.

MasterChef 2022: η Κόκκινη ομάδα κέρδισε χωρίς να βγάλει γλυκό – Ο Δημήτρης έδειξε τον πρώτο για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Κι ενώ οι Μπλε πίστευαν πως είχαν σίγουρο πόντο από το γλυκό τους, το τιραμισού της Ελισάβετ, οι κριτές τούς αιφνιδίασαν. Καθώς δε βαθμολόγησαν καθόλου το γλυκό της Ελπίδας γιατί η κρέμα της είχε «κόψει»!

Το παράδοξο είναι πως η Κόκκινη ομάδα κατάφερε τελικά να κερδίσει. Χωρίς μάλιστα να έχει βγάλει γλυκό, γιατί η Ελπίδα δεν κατάφερε να ετοιμάσει το πιάτο της.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας είχαν παράπονα από τον Δημήτρη

Η απόφαση του πολυσυζητημένου μάγειρα να ηγηθεί της ομάδας δεν τους άρεσε καθόλου. Ενώ μεγάλο μέρος των «Μπλε» δήλωσε ότι η αποτυχία οφείλεται στην κακή επικοινωνία που είχαν μαζί του.

Ο Δημήτρης μετά τη βαθμολογία είπε

«Έκανα λάθη, ίσως έπρεπε να επέμβω πιο δυναμικά… Τα λάθη κοστίζουν» είπε ο Δημήτρης που πίστευε ότι σε πολλές δοκιμασίες θα έπαιρνε τον πόντο. «Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας όλοι ήθελαν να με πετάξουν από τον εξώστη, σου λέει “τι κακό μας βρήκε”, λες κι εγώ ήρθα εδώ για να καταστρέψω κανέναν! Λένε ότι δεν κάνω για αρχηγός χωρίς να με έχουν δει».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ταϊρίδης, έχοντας τα πλεονεκτήματα στην κατοχή του, έδωσε την ασυλία στον Γιώργο. Γιατί θεωρεί ότι του αξίζει, ενώ ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Βασίλη.

Όλοι οι συμπαίκτες του θεώρησαν πως έπρεπε να αναδείξει τον εαυτό του ως προτεινόμενο για αποχώρηση.

«Εδώ είμαι, βαράτε, κανένα πρόβλημα! Έχω αντιμετωπίσει πολλά στη ζωή μου και αυτά είναι για μένα παιχνίδι». Είπε ο Δημήτρης στο τέλος του επεισοδίου στην κάμερα του MasterChef 2022.