Άγριες μέλισσες spoiler: τα μοιραία λάθη οδηγούν τον Ακύλα στην καταστροφή

7 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: τα μοιραία λάθη οδηγούν τον Ακύλα στην καταστροφή

Στην καταστροφή θα οδηγηθεί ο Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του ναυαγούν και βλέπει έναν έναν τους συμμάχους του να φεύγουν από δίπλα του.

Άγριες μέλισσες spoiler: τα μοιραία λάθη οδηγούν τον Ακύλα στην καταστροφή.

Όμως, θα χάσει και ό,τι αγαπά περισσότερο στη ζωή του. Το αρρωστημένο του πάθος για τη Ζωή, παρόλο που δεν θέλει να το παραδεχτεί, θα τον οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

Η Ζωή για πρώτη φορά δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Για μια ακόμη φορά θα του παραδεχτεί πως δεν τον αγάπησε. Ενώ πάνω σε έναν καυγά τους, η Κορίνα θα μάθει πως δεν είναι κόρη του αλλά καρπός ενός παράνομου έρωτα.

Ο Ακύλας για να την εκδικηθεί θα της αποκαλύψει τον κρυφό πόθο που νιώθει η αδερφή της για εκείνον. Η Αιμιλία για πρώτη φορά θα γίνει μάρτυρας μιας ακόμη αποτρόπαιας συμπεριφοράς του Ακύλα. Και θα θελήσει μια για πάντα να τον βγάλει από τη ζωή τους.

Όπως αποκαλύψαμε, μαζί με τη Ζωή θα συμμαχήσουν εναντίον του. Και θα βρουν τον τρόπο να αποκαλύψουν τα εγκλήματα του στον Ζάχο Λυκογιάννη που έχει πάρει προαγωγή. Οι δύο αδερφές θα βοηθήσουν και τον Λευτέρη να ξαναβρεί τον εαυτό του μακριά από τα βασανιστήρια του Ακύλα ενώ η Κορίνα, θα ξαναφτιάξει τη ζωή της μετά τον Μελέτη, στο πλευρό του Μπάμπη.

Ο Ακύλας είναι πλέον τελείως μόνος. Τα μοιραία λάθη τον οδήγησαν στην καταστροφή. Πώς θα αντιδράσει;