Άγριες μέλισσες spoiler: «Θα πάρω το παιδί και θα μείνει με μένα και τη Ρένα»

2 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: «Θα πάρω το παιδί και θα μείνει με μένα και τη Ρένα»

Η «εισβολή» του Σέργιου στο πρώην αρχοντικό των Σεβαστών όπου μένει πλέον ο Ακύλας δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στις Άγριες Μέλισσες. Και είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι στις σχέσεις του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Θα πάρω το παιδί και θα μείνει με μένα και τη Ρένα».

Εκτός εαυτού θα βγει ο Νικηφόρος, σχετικά με το παιδί. Κατηγορεί την Ασημίνα πως έχει χάσει κάθε έλεγχο και πως ο μικρός Σέργιος πλέον κινδυνεύει δίπλα της. Της τονίζει πως τότε αποσύρθηκε από την κηδεμονία του παιδιού, θέλοντας να είναι ευτυχισμένο, δίπλα στην μητέρα του, στους φίλους του. Τώρα, όμως, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Την εισβολή θα την αποκαλύψει ο Φώτης στην Ουρανία κι εκείνη θα το πει στην Ασημίνα. Ο Ακύλας θα πανικοβληθεί, νομίζοντας πως τον λήστεψαν! Ο τρόμος σκορπίζεται στις αδελφές Σταμίρη.

Δυστυχώς, όμως, τα νέα δεν μένουν εκεί. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως το παιδί μπήκε ξανά σε τεράστιο κίνδυνο, με αποτέλεσμα να τα βάλει με την Ασημίνα. Μάλιστα, η δράση της Ασημίνας στην εφημερίδα, θα τον εξοργίσει ακόμη περισσότερο.

Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά. Σύμφωνα με το TV24, ο Νικηφόρος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα ουρλιάξει στην Ασημίνα πως έκανε τεράστια υπομονή με το θέμα του παιδιού! Θα της ανακοινώσει πως ήρθε η ώρα να το πάρει, να το μεγαλώσει μαζί με την Ρένα στο νέο τους σπιτικό.

Η Ασημίνα θα πέσει από τα σύννεφα. Το γεγονός αυτό της τσακίζει την ψυχή. Θέλει τον γιο της κοντά της, όπως αντίστοιχα και η Δρόσω. Με ποιον τρόπο θα εμποδίσουν τον Νικηφόρο;