Άγριες μέλισσες spoiler: ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει τα ένοχα μυστικά του Ακύλα!

1 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει τα ένοχα μυστικά του Ακύλα!

Ο Ακύλας Μεγαρίτης ξεκινάει νέο πόλεμο με τις αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες. Με αποτέλεσμα ο μικρός Σέργιος να μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο.

Άγριες μέλισσες spoiler: ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει τα ένοχα μυστικά του Ακύλα!

Μία λάθος κίνηση του μικρού, θα σκορπίσει τον τρόμο. Ο ίδιος, αρκετά πληγωμένος από την κίνηση του πατέρα του να παντρευτεί. Αλλά και από την κατάσταση που επικρατεί στην τάξη του με την δασκάλα, αποφασίζει κάτι παράτολμο. Διοργανώνει μία μικρή “εισβολή” στο σπίτι του Ακύλα.

Ο Σέργιος καλεί τον Φώτη και τον Ζαχαρία, για να επισκεφτούν κρυφά το παλιό του σπίτι. Όσο ο Ακύλας και η οικογένειά του λείπουν. Θέλει να δει πώς έχει γίνει το αρχοντικό των Σεβαστών, αλλά και πώς είναι τώρα το παλιό του δωμάτιο.

Μόνο που η επίσκεψη αυτή, δεν είναι και τόσο αθώα. Σύμφωνα με το TV24, οι μικροί αυτοί χαρακτήρες ξεκινούν την έρευνα και βρίσκουν τρομερά πράγματα. Φυσικά, κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Ο Ακύλας, όμως, γυρνώντας βρίσκει ένα σπίτι άνω κάτω. Θεωρεί πως κάποιος τον έχει βάλει στο μάτι και προσπάθησε, όχι μόνο να τον ληστέψει, αλλά και να ψάξει τα προσωπικά του αρχεία, για πληροφορίες. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δίνει εντολή στον Ντούνια να ερευνήσει σε όλο το Διαφάνι. Φέρνοντας μπροστά του αυτούς που τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στο αρχοντικό.

Ο Ντούνιας ψάχνει και τα παιδιά κρύβονται. Σύντομα, όμως, η Ασημίνα θα μάθει για το επικίνδυνο σχέδιο του γιου της και οι εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικηφόρο, θα ξεσπάσουν…