Άγριες μέλισσες spoiler: συμμαχία-βόμβα δίνει τη χαριστική βολή στον Ακύλα

25 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: συμμαχία-βόμβα δίνει τη χαριστική βολή στον Ακύλα

Η Ζωή είναι αποφασισμένη να δώσει τη χαριστική βολή στον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες. Βλέποντας πως ο σύζυγός της δέχεται απανωτά χτυπήματα από όλους, συνειδητοποιεί πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Άγριες μέλισσες spoiler: συμμαχία-βόμβα δίνει τη χαριστική βολή στον Ακύλα.

Μάλιστα, θα βρει έναν αληθινό σύμμαχο από εκεί που δεν το περιμένει. Η Ζωή είναι αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Θέλει να κάνει τον σύζυγό της να υποφέρει, θέλει να “γλιτώσει” από αυτή τη φυλακή που της τρώει τα σωθικά. Για να το καταφέρει, χρειάζεται βοήθεια…

Ο Λευτέρης αρνείται να συμμαχήσει μαζί της. Φοβάται πως ο πατέρας του θα τον υποβάλλει ξανά σε βασανιστήρια και δεν αντέχει. Έτσι, ανακοινώνει στην μητέρα του πως θα γίνει ένας γιος καλός, αγαπητός, που θα κάνει περήφανο τον πατέρα του. Για το ίδιο, φυσικά, μάχεται και η Κορίνα.

Πού θα βρει, λοιπόν, σύμμαχο η Ζωή Μεγαρίτη, στις Άγριες Μέλισσες; Σύμφωνα με το MYtv, η Αιμιλία αποφασίζει να σταθεί στην αδελφή της, έπειτα από πολλά χρόνια που στηρίζει τον Ακύλα Μεγαρίτη!

Αφήνει στην άκρη τα συναισθήματά της για εκείνον και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη μικρή κι αγαπημένη της αδελφή. Ήρθε η στιγμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πολεμήσουν τον άνθρωπο που μόνο κακό έχει κάνει ως τώρα στην οικογένεια.

Η Ζωή και η Αιμιλία γίνονται ένα. Καταστρώνουν ένα σχέδιο για να “ξεφύγουν” από τα δίχτυα του Ακύλα. Για να βάλουν ένα τέλος στην παράνοια που επικρατεί μέσα στο σπίτι. Κρυφά και συνωμοτικά, χαράζουν τη δική τους πορεία.