Άγριες μέλισσες spoiler: η Κορίνα μαθαίνει ότι δεν είναι παιδί του Ακύλα!

23 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η Κορίνα μαθαίνει ότι δεν είναι παιδί του Ακύλα!

Ο γάμος της Κορίνας Μεγαρίτη με τον Μελέτη πάει από το κακό στο χειρότερο όπως βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες. Το ζευγάρι να φαίνεται να μην έχει διάθεση να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του για να σώσει τη σχέση του.

Άγριες μέλισσες spoiler: η Κορίνα μαθαίνει ότι δεν είναι παιδί του Ακύλα!

 Ο Μελέτης δεν μπορεί στιγμή να συγχωρέσει τον Ακύλα για το κακό που πήγε να του κάνει. Και στο πρόσωπο της Κορίνας βλέπει μια γυναίκα που δεν έχει σκοπό να τον στηρίξει και να παραδεχτεί τον δόλιο χαρακτήρα του πατέρα της.

Η Κορίνα που υπεραγαπά τον πατέρα της δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τον Μελέτη και τον γάμο τους. Όμως όταν μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια, γκρεμίζονται όλα γύρω της.

Η αποκάλυψη ότι δεν είναι πραγματικό παιδί του Ακύλα αλλά καρπός ενός παράνομου έρωτα της μητέρας της θα την κάνει να φύγει από το σπίτι. Θα περιπλανιέται στους δρόμους.

Εκεί θα συναντήσει τυχαία τον Μπάμπη που θα της προσφέρει βοήθεια. Οι δύο νέοι θα έρθουν κοντά και για πρώτη φορά θα δούμε τον Μπάμπη να εξομολογείται τον έρωτα του σε μια άλλη γυναίκα μετά την Ασημίνα.

Η Κορίνα δείχνει έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα. Αφού για πρώτη φορά νιώθει έντονα συναισθήματα αγάπης. Σε αυτή της την απόφαση για πρώτη φορά θα βρει συμπαράσταση από τη μητέρα της.

Ο Μελέτης από την πλευρά του δείχνει να μην ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στο γάμο του με την Κορίνα. Άλλωστε, μια επίσκεψη της Πηνελόπης θα τον μπερδέψει…