Δημήτρης Γκοτσόπουλος: έδωσε spoiler για τη συνέχεια του Λάμπρου και της Ελένης

12 Μαρτίου 2022 19:15

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: έδωσε spoiler για τη συνέχεια του Λάμπρου και της Ελένης

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη δίνοντας μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τη ζωή του με τις τέσσερις αδερφές του.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: έδωσε spoiler για τη συνέχεια του Λάμπρου και της Ελένης.

Τα βράδια εμφανίζεται στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» όπου τραγουδά κάθε Δευτέρα με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Alex Sid.

Όπως εξήγησε, ερμηνεύουν τραγούδια από το cd των «Άγριων Μελισσών»,με δημιουργούς τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο και την Ουρανία Πατέλη.

«Ο κόσμος έχει ταυτιστεί πάρα πολύ με τα κομμάτια της σειράς». Πρόσθεσε.

«Δεν είμαι ο Γιάννης Πάριος. Δεν είμαι τραγουδιστής». Εξήγησε πως η φύση όταν σου δίνει ένα χάρισμα, δε σημαίνει πως έχεις και αυτό το αξίωμα.

«Πρέπει να καταθέσεις τον αντίστοιχο χρόνο, όσον αφορά την εκπάιδευσή σου πάνω σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά, πάνω στο ίδιο θέμα.

Αναφορικά με τον ρόλο του δασκάλου στις «Άγριες Μέλισσες» είπε πως θεωρεί τιμή του να ακούει τον χαρακτηρισμό «δάσκαλος» από τον κόσμο. Και τόνισε πως οι δάσκαλοι είναι αυτοί που λείπουν από την κοινωνία μας. Περιμένει όπως δήλωσε ένα αισιόδοξο τέλος στις Άγριες Μέλισσες.

«Αν μπορέσουμε να επενδύσουμε σε δασκάλους με την αξία της λέξης, θα μπορέσουμε να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας μας»,πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας, μίλησε για τη σχέση του με την Μαρία Κίτσου και είπε πως τους έφερε κοντά το πώς αντιλαμβάνονται και οι δυο τους την τέχνη. Ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα κάνουν περιοδεία με το έργο «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη και δήλωσε ευλογημένος για αυτή του τη συνεργασία.

https://www.youtube.com/watch?v=VMlUMehnW5Q

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος προέρχεται από μία οικογένεια με 5 παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι κορίτσια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν γεννήθηκε και το τελευταίο κορίτσι της οικογένειας κράταγε μούτρα στη μητέρα του και είχε κρυφτεί απ’όλους.

«Βλέπω με τους φίλους μου, πως ψάχνω να είμαι ο αδερφός, μικρότερος ή μεγαλύτερος». Ενώ αποκάλυψε πως η σχέση του με τις τέσσερις αδερφές του, τον έμαθε να έχει υπομονή και να μάθει καλύτερα τον γυναικείο τρόπο σκέψης.

https://www.youtube.com/watch?v=pbDRjWmNGuY