Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης

30 Μαρτίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και με το βλέμμα στο παρελθόν αναγνωρίζουμε ζητήματα που έχουν στιγματίσει την ψυχή μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τα αναδείξουμε και να τα αντιμετωπίσουμε με κατανόηση, συγχωρήσει, διάθεση να τα ξεπεράσουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Σημαντικό είναι να μην βυθιστούμε στον συναισθηματισμό και τις ψευδαισθήσεις που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Οφείλουμε λοιπόν να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Λειτουργώντας ρεαλιστικά σε κάθε τι που μπορεί να εγείρει συναισθήματα συμπόνιας και λύπης. Υποθέσεις που εκκρεμούν δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο καθώς απαιτούν λύσεις.

Γραφειοκρατικά και επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανό να μας απασχολήσουν έντονα. Επιβάλλεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε επιλογή. Είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε λάθη που μπορεί να μας εκθέσουν. Αισθηματικά, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση. Και δημιουργούν ένα αισθησιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο τα συναισθήματα ανθίζουν.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναδεικνύει οικονομικές καταστάσεις και ευκαιρίες που μπορεί να εξελιχθούν με αισιόδοξο τρόπο

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επικοινωνίες με πρόσωπα από το παρελθόν ή να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που μας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε κάθε άγχος και ανασφάλεια. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι συνθήκες προς το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Εντείνοντας την αισιοδοξία, την ενσυναίσθηση, την κατανόηση σε όλα τα επίπεδα.

Η ανάγκη να συγχωρήσουμε και να καταλάβουμε πρόσωπα που μας έχουν τραυματίσει θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από πληγές. Και να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα προς το μέλλον. Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η καλή παρέα θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από την πίεση της καθημερινότητας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας φορτίζει συναισθηματικά και οδηγεί σε αυταπάτες. Υπερβολικές προσδοκίες και εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση. Ειδικά αν δεν είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και ρεαλιστές.

myastro