Η Αφροδίτη μετακινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας τα ζώδια του νερού και της γης

5 Απριλίου 2022 07:45

Ο έντονος συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες κυριαρχούν καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο της έξαρσης της οδηγεί στην άμεση εκδήλωση σκέψεων και συναισθημάτων.

Η Αφροδίτη μετακινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό σκηνικό για δύο που θα ομορφύνει την σχέση μας και θα απογειώσει το πάθος. Άλλωστε το ταίρι μας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη ζωή μας. Που μας βοηθά να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια με την στήριξή του. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε υπερβολές καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές. Δεν πρέπει να λειτουργούμε αλλοπρόσαλλα προβληματίζοντας το ταίρι μας με επιθυμίες που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί την αίσθηση του περιορισμού σε επίπεδο κινήσεων και δράσεων. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Που δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε με τους ρυθμούς που επιθυμούμε. Καλό είναι να αποφύγουμε την απογοήτευση που δεν θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε σε πολύτιμα συμπεράσματα. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε επαναπροσδιορισμούς και αλλαγές που θα διευκολύνουν τις φιλοδοξίες μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι νωρίς το πρωί

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για να προχωρήσουμε σε καθοριστικές αλλαγές στην επαγγελματική μας ζωή. Λίγο αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Εκφράζοντας την δυσαρέσκειά μας δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένταση στην προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να κατασταλάξουμε στις ανάγκες μας αποφεύγοντας την γκρίνια και την μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν το ταίρι μας.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αλλάζοντας την διάθεση μας καθώς η ανάγκη να επικοινωνήσουμε καθίσταται σημαντική. Επικεντρωνόμαστε στον στενό περίγυρό καθώς μέσα από τις συζητήσεις και την επικοινωνία. Με τα κοντινά μας πρόσωπα χαλαρώνουμε και περνάμε όμορφα. Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στις συμφωνίες μας. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μοναδικές συνεργασίες που θα μας ευνοήσουν. Πιθανές είναι ακόμα οι κοντινές αποδράσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και να ανανεώσουμε την διάθεσή μας. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις θα μας ενθουσιάσουν και θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.

myastro