Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα»

13 Απριλίου 2022 10:45

O Μαυρίκιος Μαυρικίου για ακόμα μία φορά έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους προκαλώντας εντύπωση με τα όσα είπε μπροστά στις κάμερες.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά από μία μικρή παύση επέστρεψε κανονικά στις πρωινές εκπομπές κάνοντας δηλώσεις κατά την βραδινή του έξοδο αναφερόμενος στην σύζυγο του στον γάμο τους αλλά και στον επικείμενο ερχομό ενός παιδιού.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα.

Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου.

Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί.

Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του ετοιμάζουν βαλίτσες ώστε να πάρουν μέρος στο reality διάσημων που θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Star με τίτλο Asia express.

Πάντως οι πρώτες ενοχλήσεις υπάρχουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες αφού όπως υποστηρίζουν η παρουσία του Μαυρικίου Μαυρικίου θα ρίξει το επίπεδο των ριάλιτι ενώ κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι επειδή είναι ένα πρόσωπο με υπερπροβολή θα έχει τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να ενοχλείται από τα σχόλια που ακούγονται στις πρωινές εκπομπές και κυρίως από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες άσκησε δριμύτατη κριτική εναντίον του αλλά και εναντίον των εκπομπών που τον φιλοξενούν.

«Είδα ότι βγήκε σε όλα τα κανάλια και δεν υπήρχε εκπομπή που να μην με βρίσει το Σαββατοκύριακο. Είπε για μένα τα πάντα. Δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή. Θα επαναλάβω αυτό που λέω με αγάπη.

Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε αυτό το θέμα. Είπα κάτι που τον πείραξε και θα το ξαναπώ κι ας τον πειράξει. Είναι θέμα αισθητικής η υπερβολή. Εμένα με ενόχλησε η υπερβολή που έδειχνε τα μάτια του αυτά σαν να ‘ναι κλόουν. Αυτό το υπερβολικό δεν χρειαζόταν»

https://youtu.be/Puzew92IuZs