Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συγκλόνισε η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

14 Απριλίου 2022 13:15

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον φόνο της γυναίκας του τον οποίον έχει ομολογήσει στις αστυνομικές αρχές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: συγκλόνισε η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Η ψυχολόγος της Καρολάιν κατέθεσε στο δικαστήριο μιλώντας για τα όσα ζούσε η άτυχη γυναίκα στο σπίτι της μαζί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου»

Η κατάθεση του αστυνομικού που βρήκε πρώτος την νεκρή Καρολάιν στο κρεβάτι της και δίπλα στο σώμα της στο μωρό της κατέθεσε στο δικαστήριο και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου

«Η αντίδραση του κατηγορουμένου όταν του είπε ο άλλος αστυνομικός “άστο τελείωσε” για τη γυναίκα του, ήταν σα να μη κατάλαβε τι έχει γίνει. Μας είπε κάποια στιγμή “γιατί τη σκότωσαν αφού τους έδωσα τα λεφτά”.

Από τις ερωτήσεις που μας έκανε κατάλαβε ότι είχε πεθάνει, αλλά η αντίδραση του ήταν τέτοια σαν να μην είχε πεθάνει η γυναίκα του. Η πρώτη αντίδραση ήταν σα να μη κατάλαβε, αλλά μετά είχε καταλάβει, αλλά η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Ήταν ψύχραιμος σε σημείο που δε μπορούσα να το πιστέψω.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ηρεμία, τόση ψυχραιμία, είχε μια γαλήνη σε φάση που δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήρθαν πολλές υπηρεσίες και σε όλες έλεγε την ιστορία σαν να μην έχει συμβεί κάτι σε αυτόν. Αν μου είχε συμβεί εμένα θα έλεγα “ρε παιδιά τα έχω πει πέντε φορές, πόσες φορές να τα πω”

Ζμάλιστα είπε ότι είχαν ένα όπλο σαν το δικό μου, γεγονός που μας έκανε εντύπωση γιατί ένα θύμα εκείνη τη στιγμή δεν παρατηρεί το είδος του όπλου.

Μας προβλημάτισε επίσης το παράθυρο, ο τρόπος που αντιδρούσε ο κατηγορούμενος, το χτύπημα στο μέτωπο του για το οποίο απάντησε ότι δεν είχε χτυπηθεί, ήταν ψύχραιμος.

Μάλιστα ρώτησε κάποιος από τον ασύρματο κι εκείνος απάντησε. Ήταν τόσο ψύχραιμος, δεν έχω συναντήσει ξανά τόση ψυχραιμία».