Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι…»

17 Απριλίου 2022 12:20

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραχώρησε μία συνέντευξη από όλης της ύλης στην Σίσσυ Χρηστίδου απαντώντας για τους χωρισμούς της από τον Μάνο Δασκαλάκη και τα απειλητικά μηνύματα.

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση μέχρι και πριν τη σύλληψη».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην συνέντευξη της Αναφέρθηκε περισσότερο στον σύζυγό της παρά τα νεκρά παιδιά της

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος, σε καμία περίπτωση. Έχω μιλήσει μαζί του. Όχι τώρα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Έχω μιλήσει μαζί του πριν γίνει η σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Καμία. Δεν πιστεύω ότι είναι εκείνος. Ίσως κάποιος πήρε τηλεφωνο και είπε ότι είναι ο ίδιος. Δεν το ξέρω, ούτε θα κατηγορήσω κάποιον. Εγώ μέσα μου δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Όταν έφυγε ο Μάνος από το σπίτι με την Ίριδα, είχαμε μια συζήτηση και του είπα να μην ξαναγυρίσει, να μην έχει ελπίδες γιατί εγώ θα προχωρήσω. Εγώ ήθελα να φύγει ο Μάνος… Μου είχε απαντήσει ότι, «προχώρησε, εύχομαι να βρεις το καλύτερο, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, και να είναι καλύτερος από μένα

Δεν ήταν σχέση, με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μια φορά και αυτό ήταν όλο. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων γιατί εγώ είχα τα παιδιά μου κι εκείνος τέλος πάντων ότι έχει, είχαμε μια επικοινωνία ανά δεύτερη – τρίτη μέρα.

Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά.

Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με τη μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική.

Μετά το θάνατο της Ίριδας η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ ήταν με τα τρία αγγελάκια.

Με τον Μάνο όταν είχαμε τσακωθεί του είχα στείλει μήνυμα ότι θα τον καταστρέψω. Μου είχε φανεί άδικο όλο αυτό που είχε συμβεί. Ότι ναι μεν σε χωρίζω, αλλά όταν πας να προχωρήσεις φταις. Την τωρινή του σχέση δεν μου την παραδέχτηκε.

Μέχρι και τη σύλληψη ωρυόταν ότι ήταν μια φίλη. Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση πριν τη σύλληψη. Τον ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό