Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή»

17 Απριλίου 2022 16:30

Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή»

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε για τα κορίτσια που έκαναν τις καταγγελίες και τόνισε ότι η τιμωρία θα πρέπει να είναι σκληρή.

Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή»

«Πήγα στην δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Δεν είναι προσωπικό, είσαι εναντίον του ανθρώπου που έχει καταχραστεί τα δικαιώματα του οποιουδήποτε. Τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά. Είναι η αιχμή του δόρατος.

Θα αναγκάσουν την δικαιοσύνη να δει ξανά το νομικό πλαίσιο για να είναι σαφή τα δικαιώματα των ανθρώπων. Καλό θα είναι να εξαντληθεί η αυστηρότητα στα πλαίσια των πράξεων τους. Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή για να δει και ο επόμενος ότι δεν τον παίρνει».

«Είμαι ψύχραιμη γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είναι ηρωίδες που το ζούνε. Ακούω για αναπαραστάσεις και αναρωτιέμαι πόσες φορές θα το ζούνε τα κορίτσια. Είναι άξιες επαίνου».

Μαριάννα Τουμασάτου: «Μεγάλο θάρρος και μεγάλη αξιοσύνη σε όλα αυτά τα πλάσματα που βγήκαν και μίλησαν»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και απάντησε σε ερωτήσεις για το #metoo στο χώρο της υποκριτικής. Παράλληλα αρνήθηκε να σχολιάσει τους συναδέλφους της που αποφασίζουν να πάρουν μέρος σε ριάλιτι.

Μέσα από τα όσα ακούστηκαν με το #metoo στον χώρο σας, θεωρείτε πως δόθηκε ένα ελπιδοφόρο φως ή αμαυρώθηκε ο χώρος;

Φωτίστηκε φυσικά. Γιατί να αμαυρωθεί; Έχει αμαυρωθεί η ψυχή των ανθρώπων που έκαναν αυτά τα πράγματα και οι καρδούλες των ανθρώπων που τα υπέστησαν. Ο χώρος μας δεν αμαυρώθηκε, μόνο να καθαρίσει μπορεί. Μεγάλο θάρρος και μεγάλη αξιοσύνη σε όλα αυτά τα πλάσματα που βγήκαν και μίλησαν.

Σας ενοχλεί που αρκετοί νέοι συνάδελφοι σας αφήνουν το θέατρο για να μπουν σε κάποιο ριάλιτι;
Δεν είναι δικό μου θέμα για να απαντήσω σε αυτό. Δεν είμαι σε κανενός το σπίτι, ούτε τις ανάγκες του ξέρω. Δεν θα κρίνω αυτή την επιλογή, δεν μου αρέσει να κρίνω. Δεν μου έχει δώσει κανείς αυτόν τον ρόλο του κριτή και δεν τον θέλω κιόλας.