Ναταλία Γερμανού: Δίνει στεγνά τα ονόματα των ηθοποιών που δεν θέλουν να πάνε καλεσμένοι στην εκπομπής της

28 Απριλίου 2022 10:30

Ναταλία Γερμανού: Πήρε φωτιά το πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε ανοιχτά για τους καλεσμένους της εκπομπής της και τα πρόσωπα που αρνούνται να καθίσουν στον καναπέ της.

Ναταλία Γερμανού: Δίνει στεγνά τα ονόματα των ηθοποιών που δεν θέλουν να πάνε καλεσμένοι στην εκπομπής της.

Η Ναταλία Γερμανού στην πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής της αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην αποκτήσει παιδί στην προσωπική της ζωή αλλά μίλησε ανοιχτά και για τα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά αναφέρθηκε με ονόματα σε εκείνους που αρνούνται να παρευρεθούν στην εκπομπή της ως καλεσμένοι και αναφέρθηκε σε δύο ηθοποιούς της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες .

«Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο Σασμός φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή.

Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν».

Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσά τους;

«Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: «Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω». Εκεί λες: «Τι ζούμε;». Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι»!»

Ενω για την προσωπική της ζωή είπε:

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει όπως πρέπει προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα. Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση…».

Έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα;

«Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε;»,