Μάριος Αθανασίου: Σοκαρισμένος ο ηθοποιός από τις αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή και τις καταγγελίες για Φιλιππίδη

30 Απριλίου 2022 13:49

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open για τις καταγγελίες του Φώτη Σπύρου σχετικά με το τι οδήγησε στην αυτοκτονία τον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή

Μάριος Αθανασίου: Σοκαρισμένος ο ηθοποιός από τις αποκαλύψεις του Φώτη Σπύρου για την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή και τις καταγγελίες για Φιλιππίδη.

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του open μετά από τις καταγγελίες του ηθοποιού Φώτη Σπύρου για το τι οδήγησε τελικά είναι αυτοκτονία τον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή και για το πώς εμπλέκεται το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη στην όλη υπόθεση.

«Με τον Δημήτρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα… Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός, γειωμένος με την πραγματικότητα, αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριος.

Το μαθαίνω τώρα από εσάς. 19 καταγγελίες; Αδιανόητο! Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Ο Φώτης Σπύρου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN και αποκάλυψε ότι η τελευταία συνεργασία του Δημήτρη Βογιατζή ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος όπως εξηγεί ο ηθοποιός δεν του φέρεται και με το καλύτερο τρόπο μετά την λήξη της συνεργασίας τους.

“Του φώναξε πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό, το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μου πεις, τι θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους.

Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στο Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα”