Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Ο ρόλος του πατέρα με έκανε να εκτιμώ τα όρια»

2 Μαΐου 2022 11:45

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία της κακοποιητικες συμπεριφορές που έχει συνάντηση αλλά και για την κόρη του

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Ο ρόλος του πατέρα με έκανε να εκτιμώ τα όρια»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχωρήσει συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στην κινητού επαγγελματική πορεία με την σύζυγό του και το πώς διαχειρίζεται τις τόσες ώρες της ημέρας μαζί της.

Ο ηθοποιός φυσικά μίλησε ανοιχτά και για τις κακοποιητικες συμπεριφορές που έχει συναντήσει στον καλλιτεχνικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια και πώς κατάφερε να τις αντιμετωπίσει ενώ φυσικά μίλησε και για την κόρη του και τον τρόπο που του άλλαξε ολόκληρη την ζωή του.

«Με την γυναίκα μου συνεργαζόμαστε χρόνια, είναι ένα εκρηκτικό μείγμα. Την ξαφνική αναγνωσιμότητα την αντιμετώπισα πολύ κουλ, κατάλαβα ότι την κάνει το μέσο και όχι εγώ. Γύρναγα από ένα ταξίδι χωρίς χρήματα και ένας λέει “εσείς δεν είστε;” μου έβγαλαν καμπίνα, μου κέρασαν το δείπνο. Εγώ είμαι πιο μετρημένος και στη ζωή μου δεν είμαι τόσο εξωστρεφής.

Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω ζοριστεί πολύ. Έχω βιώσει πολύ ανταγωνισμό, από άνδρες και γυναίκες, είμαι ανταγωνιστικός κι εγώ και το εμπνέω.

Η κόρη μου είναι 4 ετών. Ο ρόλος του πάτερα με έκανε να εκτιμώ τα όρια».

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ηθοποιός είχε μιλήσει και για το κίνημα metoo και τις αποκαλύψεις στον χώρο της υποκριτικής

«Έχω δυο χρόνια να κάνω τηλεόραση αλλά δε ζήλεψα, έχω δουλειά, έχω τη σχολή, είχαμε την παράσταση… Δεν έχει γίνει το #metoo επειδή κάποιοι ήταν πιο αυστηροί, έγινε γιατί ξεπέρασαν τα όρια του σεβασμού απέναντι στον άλλο άνθρωπο. Δεν είναι θέμα αυστηρότητας, είναι θέμα κακού ανθρώπου. Δε σέβεται τον άλλο άνθρωπο.

Το ότι ο άλλος μου δίνει δουλειά δε σημαίνει ότι μπορεί να μου μιλήσει όπως θέλει. Ακραίες συμπεριφορές δεν έχω βιώσει.

Πάνω στη δουλειά έχω διαπληκτιστεί, έχει μεγαλώσει η ένταση και έχω πει ότι με αυτόν τον άνθρωπο δε θέλω να ξανασυνεργαστώ. Μίλησα και είπα ότι αυτό ήταν απαράδεκτο και δε θέλω να ξαναγίνει…».