MasterChef 2022: η νέα ομαδική έβαλε φωτιά στα σχόλια – Μήπως ξεχάσατε μια αποχώρηση;

5 Μαΐου 2022 08:15

MasterChef Spoiler: αυτή είναι η τελική πεντάδα - Οι αποδόσεις των στοιχημάτων

Στη νέα Ομαδική Δοκιμασία προχώρησε η παραγωγή του  MasterChef 2022 στο τελευταίο επεισόδιο και τα πληκτρολόγια των social media πήραν φωτιά. Όπως όλοι περίμεναν, υπήρχαν τρεις διαγωνιζόμενοι για την δοκιμασία αποχώρηση αλλά λόγω της διαδικασίας για το έπαθλο των 10.000 ευρώ που προηγήθηκε, έμειναν στον εξώστη.

MasterChef 2022: η νέα ομαδική έβαλε φωτιά στα σχόλια – Μήπως ξεχάσατε μια αποχώρηση; Οι χρήστες των social έκαναν σαφή λόφο για προστασία του Μπόμπαινα χάριν της τηλεθέασης. Μένει να δούμε τι θα γίνει μετά το αποτέλεσμα της ομαδικής.

Οι επίδοξοι σεφ βρέθηκαν στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Mε τον Πάνο που είχε κερδίσει στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας να έχει το πλεονέκτημα και να επιλέγει τους αρχηγούς.

«Κάνε την ανατροπή» τον παρότρυνε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Με τον Πάνο να διαλέγει την κόκκινη ποδιά για τον εαυτό του και για αρχηγό των «Μπλε»να ορίζει τον Νίκο Π. Οι δύο φίλοι δήλωσαν ότι το είχαν συζητήσει. Ενώ ήθελαν να βάλουν στοίχημα για το ποιος θα είναι καλύτερος αρχηγός. «Είχαμε πει με τον Πάνο να με βάλει αρχηγό για να γελάσουμε», δήλωσε ο Νίκος.

«Αν φύγει ο Ιταλός έχω και την καρτούλα, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί». Είπε ο Πάνος για την περίπτωση που η ομάδα του φίλου του χάσει και βρεθεί στον… τάκο.

Στην Κόκκινη ομάδα θα είναι: Γιάννος, Νικήτας, Μάριος και Καλλιόπη

Στην Μπλε ομάδα θα είναι: Ελπίδα, Χριστόφορος, Μπόμπαινας, Νίκος

Ο Πάνος είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα

Ο παίκτης έπρεπε να διαλέξει πέντε από τα βότανα ή τα μυρωδικά που ήθελε και θα ήταν συνδεδεμένα με τα πέντε πιάτα που θα πρότειναν. Η επιλογή του Πάνου θα αφορούσε και τις δύο ομάδες, όχι μόνο τη δική του.
Χαμομήλι, λεμονοθύμαρο, φασκόμηλο, δενδρολίβανο κι αρμπαρόριζα επέλεξε ο επίδοξος σεφ μετά από συνεννόηση με την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκαθάρισε ότι ο καθένας παίκτης από τις ομάδες θα έχει την ευθύνη για το δικό του πιάτο. Αφού ο Πάνος άκουσε τις επιλογές του Νίκου Π. θα μπορούσε να βάλει ως αντίπαλο όποιον παίκτη από τη δική του ομάδα ήθελε.

Μετά από μια μίνι σύσκεψη, ο «Ιταλός» ανακοίνωσε ότι η Ελπίδα θα πάρει την αρμπαρόριζα, ο ίδιος το δενδρολίβανο, ο Χριστόφορος το χαμομήλι, ο Νίκος Μπέρκας το λεμονοθύμαρο κι ο «Μπόμπαινας» το φασκόμηλο.

Ο Πάνος από την άλλη έδωσε το λεμονοθύμαρο στον Γιάννο, το χαμομήλι το κράτησε για τον εαυτό του, το δενδρολίβανο στον Νικήτα, αρμπαρόριζα στον Μάριο και φασκόμηλο στην Καλλιόπη.