Μαυρίκιος Mαυρικίου: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα του με τα 4 σαλόνια!

5 Μαΐου 2022 10:45

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του ετοιμάζουν βαλίτσες για το μεγάλο ταξίδι στην Ασία με το reality του Star.

Μαυρίκιος Mαυρικίου: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα του με τα 4 σαλόνια!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άνοιξε την πόρτα της υπερπολυτελούς βίλα του και υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day λίγο πριν το μεγάλο του ταξίδι στην Ασία.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με την αρραβωνιαστικιά του εκαναν μία μίνι ξενάγηση στο φτωχικό τους με τα τέσσερα σαλόνια και τα vintage διακοσμητικά.

Το σπίτι διαθέτει συναγερμό σε κάθε δωμάτιο για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ενώ υπάρχουν μεγάλες και χρυσές βιτρίνες όπου έχουν τοποθετηθεί οι 30 Ευρωπαϊκές διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς στους οποίους έχει συμμετάσχει ο τραγουδιστής.Μαυρίκιος Mαυρικίου: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα του με τα 4 σαλόνια!

Φυσικά διαθέτει ειδικό δωμάτιο για τις γούνες του καλλιτέχνη τέσσερις ντουλάπες για τα παντελόνια του και εννοείται ότι υπάρχει και το περιβόητο τζακούζι.

Ο καλλιτέχνης και η αγαπημένη του Ηλαειρα θα πάρουν μέρος στο ταξιδιωτικό reality του Star Asia Express και ετοιμάζονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό μία από τις εννέα χώρες που υπάρχουν μέσα στον σχεδιασμό του reality.

Φυσικά ο Κύπριος θεατρικός παραγωγός δεν έχει σταματήσει να απαντά σε όσους επικρίνουν την στάση του να μιλάει δημόσια για την προσωπική του ζωή και να προβάλλει κάθε πτυχή της στις εκπομπές

«Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγαν να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει»

 

https://youtu.be/r9EC2ETjdf8