Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μίλησε δημόσια για την μήνυση κατά του σκηνοθέτη του Σασμού για βιασμό

5 Μαΐου 2022 11:30

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από την πρωινή της εκπομπής στον Alpha για την μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του σκηνοθέτη της σειράς Σασμός.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μίλησε δημόσια για την μήνυση κατά του σκηνοθέτη του Σασμού για βιασμό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί προέβαλε το θέμα της μήνυσης που κατέθεσε η ηθοποιός Ελένη Αθανασόπουλου κατά τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς του Alpha σασμός Κώστα Κωστόπουλου για τον βιασμό της όπως καταγγέλλει που έγινε πριν από 12 χρόνια στο αυτοκίνητό του.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις»

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση ενώπιον του εισαγγελέα για τον βιασμό της από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη πριν από 12 χρόνια μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωτσόπουλος με ανακοίνωσή του εχθές έθεσε τον εαυτό του εκτός σας μου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατέψει και την σειρά αλλά και τους συντελεστές της από την δημοσιότητα που θα λάβει η υπόθεση του.

Από την άλλη η ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της εδώ και αρκετές ημέρες έχει φωτογραφίσει τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη.