Τάσος Τρύφωνος: Το παραδέχτηκε επιτέλους δημόσια!

6 Μαΐου 2022 10:50

Ο Τάσος Τρύφωνος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σε Ελλάδα και Κύπρο το διάσημο τηλεπαιχνίδι Ο Αδύναμος Κρίκος χαρίζοντας μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές.

Τάσος Τρύφωνος: Το παραδέχτηκε επιτέλους δημόσια!

Ο Τάσος Τρύφωνος τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από την εκπομπή Ο Αδύναμος Κρίκος με τις απαντήσεις των παικτών που άφηναν κάγκελο όχι μόνο τον ίδιο τον παρουσιαστή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.Τάσος Τρύφωνος: Το παραδέχτηκε επιτέλους δημόσια!

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες ότι οι σχέσεις τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πάνε από το κακό στο χειρότερο και λόγω της χαμηλής τηλεθέασης το τηλεοπτικό του εγχείρημα βρισκόταν ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση.

Ο ίδιος σε χθεσινοβραδινές του δηλώσεις παραδέχτηκε ότι Ο Αδύναμος Κρίκος ολοκληρώνει μετά από τρία χρόνια την τηλεοπτική του παρουσία μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ όμως δεν ξεκαθάρισε αν ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις για να μεταφέρει το “τηλεοπτικό” του παιδί σε άλλο κανάλι

«Ο Αδύναμος Κρίκος, απ’ ότι ξέρω, γιατί τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η εταιρεία παραγωγής, δεν θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στον ΣΚΑΙ. Απ’ ότι ξέρω είναι πολύ κοντά στο να κλείσει σε ένα άλλο κανάλι, νομίζω ότι είναι δύο κανάλια που συζητάνε. Και τα δύο κανάλια θέλουν να το συνεχίσουν μαζί μου τον Κρίκο.

Εντάξει, μετά από τρία χρόνια, το να ολοκληρώνεται ένας κύκλος σε ένα κανάλι και να αρχίζει σε ένα άλλο, δεν είναι κακό. Αν δείτε και άλλες εκπομπές, απ’ ότι είδα, δεν συνεχίζουν. Προφανώς θέλουν να κάνουν μια ανανέωση»

Ο Τάσος Τρύφωνος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο όπου δραστηριοποιείται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση παρουσιάζοντας οχι μόνο τον αδύναμο κρίκο αλλά και ένα βραδινό τοκ σόου με τίτλο Τετ-α-Τετ.