Σασμός: Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του σκηνοθέτη που κατηγορείται για τον βιασμό ηθοποιού!

6 Μαΐου 2022 12:35

Η σειρά Σασμός βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο αυτή τη φορά όμως όχι για καλό αλλά λόγω των αποκαλύψεων γύρω από το όνομα του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου

Σασμός: Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του σκηνοθέτη που κατηγορείται για τον βιασμό ηθοποιού!

Στην σειρά Σασμός όπως αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του ANT1 υπήρξε ένας ειδικός όρος μέσα στα συμβόλαια συγκεκριμένων συνεργατών ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος.

Ο όρος αυτός αναφέρει πως εαν το όνομα του υπογράφοντα αναμειχθεί καθοιονδήποτε τρόπο σε σκάνδαλα που αφορούν το κίνημα metoo και κακοποιητικές συμπεριφορές θα απομακρυνθεί οικειοθελώς από την σειρά έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σασμός: Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του σκηνοθέτη που κατηγορείται για τον βιασμό ηθοποιού!

Ένας τέτοιος όρος υπήρχε και στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κώστας Κωστόπουλος με την επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός όρος που δεν ενεργοποιήθηκε αφού ο ίδιος παραιτήθηκε οικειοθελώς θέλοντας όπως υποστήριξε να προστατέψει την σειρά αλλά και τους συνεργάτες του από όλα όσα θα ακολουθούσαν από την μήνυση που του κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασόπουλου για τον βιασμό που υπέστη πριν από 12 χρόνια μέσα στο αυτοκίνητο oπως υποστηρίζει η ίδια.

«Τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παράγοντες των μεγάλων παραγωγών που επενδύουν τα κανάλια, πλέον, δεν είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πέρυσι. Έχει μεσολαβήσει το κίνημα #metoo και μπαίνει ο όρος ότι σε περίπτωση που εμπλακεί το όνομα, μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί, όποιος είναι σχετικός με την καταγγελία δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με κανάλι ή εταιρεία παραγωγής.

Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Ήταν παραίτηση πριν μπει σε εφαρμογή ο όρος που έχει υπογράψει»

https://youtu.be/I_JdNTqRuYo

Η ηθοποιός έχει καταθέσει μήνυση για βιασμό από τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο πριν από 12 χρόνια μέσα στο αυτοκίνητο του ενώ το τελευταίο διάστημα η Έλενα Αθανασόπουλου δέχεται επικριτικά σχόλια από τους επιρρίπτουν ευθύνη για τον βιασμό λόγω της εμφάνισής της.