Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς έκλεψε την εκπομπή μέσα από τα χέρια της Αθηνάς Οικονομάκου

18 Μαΐου 2022 13:00

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το μήλον της Έριδος για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και για τον ΣΚΑΪ ώστε να αναλάβει τη μεσημεριανή τους ζώνη.

Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μπει σφήνα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ την οποία είχαν προτείνει μέχρι χθες στην Αθηνά Οικονομάκου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του iciao.gr οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ βλέπουν ότι η συνεργασία τους με την Αθηνά Οικονομάκου στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν προχωράει όπως εκείνοι θα ήθελαν.

Η ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν την ενδιαφέρει να προβάλει μέσα από την εκπομπή της lifestyle και gossip θέματα αλλά και ότι την δυσκολεύει αρκετά η επικαιρότητα η οποία μονοπωλεί τις ψυχαγωγικές εκπομπές τους τελευταίους μήνες.

Την τελευταία στιγμή όμως ο ΣΚΑΪ κάνει την ανατροπή και όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφαγε στη στροφή την Αθηνά Οικονομάκου και οι ιθύνοντες του καναλιού της πρότειναν να αναλάβει την ζώνη του Σαββατοκύριακου στην θέση του Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα.

Από την άλλη το ζευγάρι βρίσκεται σε συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον εντός του καναλιού του Φαλήρου ώστε να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο ακόμα και στο καθημερινό πρόγραμμα όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάντως έχει το προβάδισμα λόγω της τηλεοπτικής της εμπειρίας από τις εκπομπές της στον Αlpha όπως όλα δείχνουν η συνεργασία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον ΣΚΑΪ ναυαγήσει την τελευταία στιγμή όπως ακριβώς έγινε και με το OPEN.