Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς οι εθνικές εκλογές την πετάνε εκτός ΣΚΑΪ!

20 Μαΐου 2022 10:50

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε (και) πάλι η παρουσιάστρια

Η Ιωάννα Μαλέσκου όπως όλα δείχνουν βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του ΣΚΑΪ με το κανάλι του Φαλήρου να αναζητεί την αντικαταστάτρια της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ θέλει να μεταμορφωθεί σε BBC ενόψει των εθνικών και να επενδύσει στην ενημέρωση.

Όμως ένα πρόγραμμα που θα καλυφθεί στο σύνολό του από ενημερωτικές εκπομπές η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κρήτη φαίνεται πως δεν έχει χώρο.

Το κανάλι αναζητεί το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ιωάννα Μαλέσκου και θα μπορεί να σταθεί απέναντι στις ενημερωτικές απαιτήσεις της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που θα παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα είναι αυτή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος έχει υπογράψει συμφωνία με το κανάλι και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πάντως υπάρχουν αρκετές φωνές μέσα στο κανάλι του Φαλήρου που ξεκαθαρίζουν πως η απότομη στροφή προς την ενημέρωση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα σφού δεν θα υπάρχει καμιά ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή που θα μπορεί να αβαντάρει τα μεγάλα project του σταθμού όπως το Survivor αλλά και το Love Island.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα Mαλέσκου κατάφερε να αποδείξει πως με το πιο ισχυρό τηλεοπτικό χαρτί εύκολα μπορεί κάποιος να αυτοκαταστραφεί στον τηλεοπτικό αέρα και να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η εκπομπή love.it παρά το γεγονός ότι έχει κατά αποκλειστικότητα όλους τους παίκτες από το Survivor αλλά και τις πρώτες τους συνεντεύξεις λίγη ώρα μετά από την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην τελευταία θέση του πίνακα τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστά ακόμα και κάτω από το 3%.

Τα σενάρια μεταγραφής της για OPEN φαντάζουν κάτι παραπάνω από επιστημονικής φαντασίας αφού στο κανάλι υπάρχει ήδη η Μπέτυ Μαγγίρα που το τελευταίο διάστημα χτυπάει διψήφια ποσοστά και η οποία διαθέτει ένα ισχυρό συμβόλαιο με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη