Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων

21 Μαΐου 2022 12:45

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ολόσωμα μαγιό και μπικίνι πρώτη φορά μετά τον ερχομό των διδύμων στη ζωή της.

Η ίδια δηλώνει άνετη και απελευθερωμένη από τα στερεότυπα και ξεκαθαρίζει πως το σώμα της άλλαξε μετά την γέννηση των δύο παιδιών της και αυτό δεν την απασχολεί καθόλου.

Η διάσημη influencer αναφέρει πως τίποτα δεν πρέπει να απασχολεί και να αγχώνει τις γυναίκες στην εξωτερική τους εμφάνιση και πως όλες οι αλλαγές που έρχονται στη ζωή μας πρέπει να τις αποδεχόμαστε και να απολαμβάνουμε την ζωή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δηλώνει απελευθερωμένη η Χριστίνα Μπόμπα και ανεβάζει φωτογραφίες με τα μαγιό που προτείνει η ίδια για το φετινό καλοκαίρι και γράφει:

«Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… Έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!»

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά την γέννηση των διδύμων

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ακόλουθοι της την σχολιάζουν αρνητικά για τα παραπάνω κιλά της μετά την εγκυμοσύνη και την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της με τη Χριστίνα Μπόμπα να δίνει αποστομωτική απάντηση στο body shaming που δέχεται.

Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη της πως τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα στις πρώτες ημέρες με δύο μωρά στο σπίτι θέλοντας με τον τρόπο της να πάψει να υπάρχει αυτή η ωραιοποίηση των πραγμάτων γύρω από την μητρότητα αλλά και την φροντίδα των μωρών.

«Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία, όλες οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Θέλω να είμαι ειλικρινής: τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άυπνη. Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχω αρκετό γάλα. Ήμουν στον δικό μου κόσμο. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν το πρόγραμμά μας. Ήθελαν να κάνουν τα δικά τους. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Διαφορετικές προσωπικότητες. Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω… Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο Είναι κουκλίτσες. Είμαι αυτή η μάνα η κουραστική, αλλά εντάξει πρώτος χρόνος είναι. Το ζω. Μιλάω όλη μέρα για τα παιδιά».