Γιώργος Λέφας: Υποστήριζε ότι έχει να δει 10 χρόνια τον Φιλιππίδη όμως οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2022 13:00

Ο Γιώργος Λέφας είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και είχε αποκαλύψει ότι έχει να συναντηθεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη πάνω από 10 χρόνια.

Ο πρώην συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ love.it για τις σχέσεις του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό αποκαλύπτοντας ότι έχουν να συναντηθούν σχεδόν μία δεκαετία.

«Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους.

Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

Μάλιστα έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είχε ζητήσει από τον ίδιο να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της απέναντι στις σοβαρές καταγγελίες για βιασμό κάτι το οποίο ο ίδιος είχε αρνηθεί.

Η πρωινή εκπομπή του Alpha σούπερ Κατερίνα έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει ότι ο Γιώργος Λέφας είχε συναντηθεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον τέσσερα χρόνια πριν τη θεατρική του πρεμιέρα με τον οποίο φωτογραφήθηκαν αγκαλιά μαζί με την σύζυγό του.

Γιώργος Λέφας: Υποστήριζε ότι έχει να δει 10 χρόνια τον Φιλιππίδη όμως οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή στην ίδια θεατρική πρεμιέρα είχε βρεθεί και η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και με τον γιο του ηθοποιού.

Ύστερα από την προβολή του ρεπορτάζ υπήρξε ένταση στην εκπομπή ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον τρόπο που τοποθετούνται αρκετοί πρώην συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη δημόσια στις εκπομπές.