Βαγγέλης Παπαθανασίου: Η αμύθητη περιουσία του αγγίζει τα 245.000.000 δολάρια!

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 10:31

Βαγγέλης Παπαθανασίου: η πικρή ιστορία για το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Βαγγέλη Παπαθανασίου είναι η επί χρόνια σύντροφός του η οποία θα αναλάβει να διαχειριστεί τον μουσικό θησαυρό που άφησε πίσω του ο κορυφαίος καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας on time ο Βαγγέλης Παπαθανασίου στην σύντροφό του μία κυριολεκτικά αμύθητη περιουσία την οποία θα διαχειριστεί μαζί με το δικηγορικό γραφείο στο οποίο έχει αναθέσει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να καταλήξουν όλα τα περιουσιακά στη σύντροφό του Λώρα Μεταξά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δικηγορικό γραφείο του Βαγγέλη Καλαφάτη εχει αναλάβει να διαχειριστεί την μυθική περιουσία του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει να τακτοποιήσει τα περιουσιακά θέματα του Βαγγέλη Παπαθανασίου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Μολονότι πολύς κόσμος αγωνιά και θέλει να ξέρει λεπτομέρειες, αφού υπήρξε εξαιρετικά αγαπητός, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στην Γαλλία είναι πολύ πιο χρονοβόρες σχετικά με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα. Όταν οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία, το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού του θα ενημερώσουμε σχετικά».

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου διέθετε μία τεράστια συλλογή έργων τέχνης η οποία φυλάσσεται σε ειδικό χώρο στο Λαύριο.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις 17 Μαΐου σκορπώντας θλίψη στον παγκόσμιο καλλιτεχνικό χώρο.