Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: “Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor”

29 Μαΐου 2022 12:00

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δίκασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ "Είναι παρατράγουδο"

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανήλθε κανονικά στα social media και ανεβάζει βίντεο αναπολώντας την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο

«Αυτό που μου συμβαίνει τι είναι; Είναι όλο λάθος. Ήμουν τόσους μήνες στο Survivor και αυτό που ονειρευόμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου είναι τι θα φάμε όταν βγούμε έξω. Αλλά δυστυχώς κόλλησα και εγώ, όπως και η Κόκκινη ομάδα, αλλά και η Μπλε, αυτό το μικρόβιο στο στομάχι μου.

Με ταλαιπωρεί εδώ και μια βδομάδα. Δε μπορώ να φάω απολύτως τίποτα, ανακατεύομαι, ιδρώνω, έχω τάση για εμετό, ζαλίζομαι… Άρα νομίζω πως πραγματικά η ίωση είναι στα χειρότερά της. Σας στέλνω την αγάπη μου»

Φυσικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προκαλεί ταραχή και στην Ελλάδα εκτός από τον Άγιο Δομίνικο με τις δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ love.it σχετικά με τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Αρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη

«Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».