Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Κόλαφος για Σοφιάννα Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 13:15

Survivor: «Ο Μαρτίκας είναι ψευτορήτορας και έχει στήσει ψευτοειδύλλιο με τη Βρισηίδα»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ύστερα από την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για ακόμα μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε ανοιχτά για την σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννα Αβραμάκη λέγοντας πως δεν παίρνει τίποτα από όσα είπε στο survivor

«Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».

Όπως είναι αναμενόμενο όσα δήλωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ love you too Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις κυρίως από την σύντροφό του Άρη Σοϊλέδη Μαρία αντωνά και φυσικά από την πρώην συμπαίκτρια του Σοφιάννα Αβραμάκη.