Μάριος Καπότσης: Η άγνωστη σχέση του πριν την Κόνι Μεταξά

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 17:50

Μάριος Καπότσης: Η άγνωστη σχέση του πριν την Κόνι Μεταξά

O Μάριος Καπότσης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Κόνι Μεταξά.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι πριν από τη σχέση του με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, ο πολίστας είχε σχέση με την Έριεττα Κούρκουλου.

Μπορεί τώρα η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Έριεττα Κούρκουλου να έχει παντρευτεί τον αγαπημένος της, Βύρωνα Βασιλειάδη και να διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους καθώς έγινα για πρώτη φορά γονείς, στο παρελθόν όμως είχε σχέση με τον Μάριο Καπότση.

Ο 28χρονος πολίστας, Μάριος Καπότσης, έγινε ευρέως γνωστός όταν διατηρούσε σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου.

Αν και το ζευγάρι δεν έμεινε πάρα πολύ καιρό μαζί, πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι το πράγμα πάει σοβαρά και δεν ήταν διόλου απίθανο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρ΄όλα αυτά, το ειδύλλιο τους δεν ευοδώθηκε και έτσι πήρε ο καθένας τον δρόμο του.

Μάριος Καπότσης: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες του γάμου του με την Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης θα ανέβει σε λίγο καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά.

Ο γνωστός πολίστας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι» και έδωσε λεπτομέρειες για τον γάμο του.

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή».

«Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης μεταξύ άλλων.

Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Καπότσης.