Κηδεία Βασίλη Μαλούχου: Απούσα η κόρη του – Τον ξέχασαν και οι συνάδελφοί του

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 15:07

Κηδεία Βασίλη Μαλούχου: Απούσα η κόρη του - Τον ξέχασαν και οι συνάδελφοί του

To Σάββατο κηδεύτηκε ο Βασίλης Μαλούχος. Δυστυχώς κανένας συνάδελφός του, δεν έδωσε το παρών στην κηδεία του, παρά μόνο οι συγγενείς.

Η ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου, παρουσία της οικογένειας των αδελφών Γιάννη και Γιώργου Μαλούχου.

Μετά την νεκρώσιμο ακολουθία η σορός του Βασίλη Μαλούχου μεταφέρθηκε στη Δημητσάνα καθώς αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού, να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Να σημειώσουμε, ότι ο 88χρονος ηθοποιός είχε χάσει τους δυο γιους του ( ο ένας αυτοκτόνησε και άλλος  σκοτώθηκε σε τροχαίο)  και η μοναχοκόρη του δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεια καθως ζει μόνιμα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Αυτό που, πάντως, ελάχιστοι γνώριζαν ήταν ότι εδώ και περίπου δύο μήνες ο Βασίλης Μαλούχος νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να το γνωρίζουν οι συγγενείς του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Espresso, ο Βασίλης Μαλούχος νοσηλεύτηκε λόγω κορονοϊού και τα μέλη της οικογένειάς του τον αναζητούσαν καθώς δεν γνώριζαν το παραμικρό με συγγενή του ηθοποιού να λέει χαρακτηριστικά: «ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο».