Snik-Light : Άγριο ξύλο στα βραβεία Mad (video)

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 23:10

Snik-Light : Άγριο ξύλο στα βραβεία Mad (video)

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε σήμερα στην μεγάλη γιορτή της μουσικής και όσοι ήταν παρόντες προσπάθησαν να το καταγράψουν με το κινητό τους. Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ του Snik και του Light υπάρχει μια κόντρα που υποβόσκει εδώ και καιρό, για κάποιους απλώς για… διαφημιστικούς λόγους, σημασία έχει ότι  ξέσπασε απόψε στα βραβεία Mad.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, την ώρα που η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και η Tamta τραγουδούσε επί σκηνής, οι τράπερ Snik και Light ήρθαν στα χέρια και άρχισε μια μεγάλη συμπλοκή ανάμεσα στους δύο και τους… συνοδούς τους. Στο περιστατικό ήταν παρών-σύμφωνα με μαρτυρίες-και ένας ακόμη τράπερ, ο Trannos.
Ακόμη είναι άγνωστο για ποιον λόγο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ υπήρξε άμεσα παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του χώρου και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν. Μάλιστα ο Light αμέσως μετά αποχώρησε από το μουσικό event μαζί με τη σύντροφό του.
Η εκδήλωση διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. «Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Η συγγνώμη του Light

Ύστερα από το άγριο ξύλο που έπεσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Music Awards μεταξύ των τράπερ Light και Snik, ο πρώτος ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
Ο Light ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό. Eνώ κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση και σημείωσε ότι έχει μάθει να αμύνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα. Έχω μάθει σαν παιδί, όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή την διοργάνωση. Συγγνώμη και καλή βραδιά», δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=jwP6gd4n8lc&feature=emb_logo

https://www.tiktok.com/@stam_athena/video/7112156899667217670

https://www.tiktok.com/@stam_athena/video/7112138306292419845