Ελεονώρα Μελέτη: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

27 Μαρτίου 2019 11:46

Πρόσεχε κατά τη διάρκεια της κύησης, εξ ου και πήρε κάτι παραπάνω από 10-11 κιλά. Επανήλθε γρήγορα, όμως, en forme η Ελεονώρα Μελέτη. Πιο γρήγορα κιόλας απ’ ό,τι φανταζόμασταν, δεδομένου κιόλας του ότι, μολονότι γυμνάζεται εντατικά, έχει τάση για πάχος. Είναι μια juicy, πάντα, γυναίκα. Όπως και να το κάνουμε. 

Στην «ολική επαναφορά» της, να πούμε γι’ αρχή, τη βοήθησε η διατροφή που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια. Και η οποία στην ουσία δεν περιλαμβάνει κρέας. Πρωτεΐνη π.χ. που διαθέτει σε αφθονία το κρέας και είναι απαραίτητη για έξτρα ενέργεια για όλους, λαμβάνει από το αβγό. Η διατροφή της, επί της ουσίας, περιλαμβάνει ψάρια, ενώ έχει απαγορεύσει (ορθώς) στον εαυτό της αναψυκτικά.

Αλκοόλ; Ελάχιστο

Όσο για το αλκοόλ, μπορεί να μην το έχει αποκλείσει εντελώς απ’ το διατροφολόγιό της, αλλά και πάλι έχει μέτρο. Το άμυλο είναι το αγαπημένο της, αν και στην προκειμένη πειθαρχεί. Τι εννοώ: δεν τρώει καθόλου σφολιάτες, τυροπιτοειδή, ο,τιδήποτε περιλαμβάνει αλεύρι. Και βέβαια δεν τρώει ψωμί – ιδού το «μέγα μυστικό» της σιλουέτας της. Ως γνωστόν, με το ψωμί μπορείς να παχύνεις χειρότερα απ’ ό,τι με σάλτσες και γλυκά.
Επίσης, η Ελεονώρα, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη της, έπινε περισσότερους χυμούς, ενώ, αντί για μπισκοτοσνάκ, έτρωγε ξηρούς καρπούς. Το γλυκό, επίσης, δεν το αποφεύγει, ωστόσο, το απολαμβάνει μόλις μια φορά την εβδομάδα. Γι’ αυτό ακριβώς, η απώλεια των κιλών μετά την εγκυμοσύνη, για εκείνη ήταν παιχνιδάκι.
Εσείς, κορίτσια, πόσο πειθαρχημένες είστε; Πάντως, η παρουσιάστρια/δημοσιογράφος είναι απίθανο παράδειγμα προς μίμηση. Και Παρθένος γαρ, ε, μια άλφα αυτοπειθαρχία, τη διέπει (να τα λέμε κι αυτά).