Πέλκας – Μάρδα: Παντρεύτηκαν στο Φανάρι!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Ιουνίου 2022 22:18

Ο Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μάρδα παντρεύτηκαν σήμερα στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης!

O διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και το μοντέλο Κυβέλη Μάρδα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Το ζευγάρι τέλεσε τον γάμο του στην Κωνσταντινούπολη, την επαγγελματική έδρα του Πέλκα, ο οποίος ανήκει στη Φενέρμπαχτσε.

Επιπλέον, επέλεξαν την Πόλη επειδή είναι η γενέτειρα του πατέρα της νύφης Δημήτρη Μάρδα, πρώην υφυπουργού Εξωτερικών. Εκείνος ήταν, άλλωστε, ο άνθρωπος που παρέδωσε τη μονάκριβη κόρη του στον γαμπρό.

Η σχέση των δύο είχε… γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο Πέλκας, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, και η Μάρδα αρραβωνιάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Η τελευταία, η οποία είναι φοιτήτρια της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Κωνσταντινούπολη, καθώς εκείνος πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε.

Κουμπάρος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας και η σύζυγός του Ρία Ρούντου.

Το «παρών» στο μυστήριο έδωσαν ο New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης και πολλοί παλιοί συμπαίκτες του γαμπρού, όπως οι Στέλιος Μαλεζάς, Αλέξανρος Τζιόλης, Δημήτρης Γιαννούλης, Χάρης Χαρίσης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Ευθύμης Κουλούρης.

Αρχικά οι νεόνυμφοι ήθελαν η τελετή να γίνει σε στενό κύκλο.

Ωστόσο, επειδή πολλοί δικοί τους άνθρωποι επιθυμούσαν να βρεθούν δίπλα τους σε αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους, αποφάσισαν να διευρύνουν τη λίστα των καλεσμένων.

Μάλιστα, φίλοι και συγγενείς του Πέλκα είχαν βρεθεί από νωρίς στο σπίτι του επιθετικού τηρώντας όλα τα έθιμα. Αρκετές ώρες πριν από την έναρξη της τελετή είχε αρχίσει το γλέντι…

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια του Πέλκα έκανε γλέντι στα Γιαννιτσά, τόπο καταγωγής του γαμπρού, για τους φίλους του ζευγαριού που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Πόλη.

Ο πατέρας του, Πρόδρομος, η μητέρα του Ειρήνη και ο αδελφός του Γιάννης δεξιώθηκαν τους καλεσμένους στο κέντρο διασκέδασης «Αρένα». Ο 28χρονος άσος δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί. Ωστόσο, εμφανίστηκε μέσω… skype, από υπολογιστή και προτζέκτορα που έστελνε την εικόνα στο πιο κεντρικό σημείο του κέντρου!