Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο κύκλος έκλεισε»

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 14:22

Αυλαία έριξε σήμερα οριστικά το «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και τον ΣΚΑΙ.

«Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν, πολλά χαμόγελα, πολλές δυσκολίες. Έγιναν πράγματα που μας έκαναν πολύ πιο δυνατούς και δεμένους και αυτό κρατάμε», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Καλό καλοκαίρι και… γεια σας τώρα», είπε στο φινάλε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο ξανά»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκραξε άσχημα την Ιωάννα Τούνη για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των followers της που την ρωτούν για τον χωρισμό της.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στους followers της με έντονο ύφος για τις φήμες περί χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Είμαι σπίτι όλη μέρα και προσπαθώ να συνέλθω, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και απ΄όλα τα πράγματα βγάζω συνέχεια. Και εν τέλη, οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ»

Η Ιωάννα Μαλέσκου καταφέρθηκε εναντίον της ξανθιάς influencer για τον τρόπο που αντέδρασε λέγοντας:

«Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από την ζωή τους και γενικά ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν έχεις θέσει όρια και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί. Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα. Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα και είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση και να περιμένει οι άλλοι να μην μπουν και να ασχοληθούν στην κατάσταση αυτή. Αν δεν βάζεις όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί»