Ο Ερμής από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί υπερένταση

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουλίου 2022 07:45

Ο Ερμής από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Οξυθυμία και υπερένταση προκαλούν αντιπαραθέσεις

Η ένταση καραδοκεί καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα δημιουργεί νευρικότητα. Και δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουμε με ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Που μπορεί να μας αναστατώνουν. Οφείλουμε όμως να διαπιστώσουμε πως μεγάλο μέρος της νευρικότητας προέρχεται από μέσα μας. Και από ψυχολογικές καταστάσεις που μας φορτίζουν έντονα. Απαραίτητο είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ειδικά σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή.

Θα είναι αντιπαραθέσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος στη σχέση μας. Γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δείξουμε ωριμότητα σε κάθε διαφορετική άποψη. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως η συγκεκριμένη συγκυρία τεστάρει τις αντοχές μας. Επειδή θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί προστατεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Καβγάδες και αντιδικίες είναι βέβαιο πως θα επηρεάσουν την επικοινωνία με το ταίρι μας. Και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα

Δίνοντάς μας την δυνατότητα να περάσουμε όμορφα και να ασχοληθούμε με ότι μας ευχαριστεί. Το φλερτ, η διασκέδαση, η ενασχόληση με παιδιά και με δημιουργικά ενδιαφέροντα ανεβάσουν το κέφι μας και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Πιθανό είναι να υπάρξουν προσκλήσεις που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον στις παρέες που θα βρεθούμε. Καλό είναι όμως να μετριάσουμε τον εγωισμό και την ανάγκη να προβάλουμε τον εαυτό μας καθώς μπορεί να υπερβάλλουμε προκαλώντας δυσαρέσκεια.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό που μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα θα εντυπωσιάσουν στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο προκαλώντας εκνευρισμό και έντονες αντιδράσεις. Ενώ οικονομικά ζητήματα θα αναδείξουν ανασφάλειες και φόβους που θα εκδηλωθούν με απότομο τρόπο.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν μας επιτρέπει να ηρεμήσουμε αφού οδηγεί σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι μας. Απαραίτητο είναι το μέτρο για να μην υπάρξουν εντάσεις. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσουμε την ψύχραιμη στάση και να ελέγξουμε τη νευρικότητα.

myastro