Ευγενία Σαμαρά – Ορφέας Αυγουστίδης: επιστροφή στα γυρίσματα του Σασμού (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 08:50

Ευγενία Σαμαρά - Ορφέας Αυγουστίδης: επιστροφή στα γυρίσματα του Σασμού (φωτογραφίες)

Το καστ του Σασμού πήρε θέση μπροστά από τις κάμερες και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσίευσαν την πρώτη τους φωτογραφία από τα γυρίσματα στο Instagram

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης μετά από τις διακοπές τους που τις πραγματοποίησαν πιο νωρίς φέτος, ξεκίνησαν γυρίσματα στον Σασμό.

Ο Σασμός επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων στον Σεπτέμβριο και οι ηθοποιοί έχουν πάρει τις θέσεις τους ήδη στο σετ των γυρισμάτων.

Η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε μια φωτογραφία σε story δίπλα στον Ορφέα Αυγουστίδη κι έγραψε: «Εδώ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Για εσάς δουλεύουμε βρε»

Ο α’ κύκλος τελείωσε με την σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη. Την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός για τον γάμο του με την Βασιλική.

Το επεισόδιο αυτό κόπηκε απότομα, βάζοντας τους τηλεθεατές αμέσως στο κλίμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος. Αφήνοντας τις οθόνες σε αναμονή.

Αλλά και η Βέρα Μακρομαρίδου μαζί με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσαν story από τα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Οι δύο ξαδέρφες θα συνεχίσουν να είναι η μία στο πλευρό της άλλης. Αφού έχουν περάσει σχεδόν όλη τους τη ζωή μαζί. Τόσο στην Αυστραλία όπου μεγάλωσαν, όσο και στην Κρήτη.

 

Η βεντέτα ανάμεσα σε Βουλάκηδες και Σταματάκηδες φουντώνει ξανά μετά τον θάνατο του Άγγελου

Αλλά και τη σύλληψη του Μαθιού. Όταν εκείνος ωρύεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία του γιατρού. Όλες οι ενδείξεις πείθουν όμως ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς και όλο το χωριό τρέμει ότι ανοίγει νέος κύκλος αίματος.
Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν ο Σταύρος μάθει ότι ο Αστέρης πήρε τηλέφωνο την Αργυρώ με σκοπό να της πει όλη την αλήθεια. Και πως ο ίδιος δεν εμπλέκεται καθόλου με τον φόνο.
Ο Σταύρος δεν αντέχει ότι ο Αστέρης εξακολουθεί να ενοχλεί τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε αυτό. Μία για πάντα.
Ο Σταύρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και αποφασίζει να αναμετρηθεί με τον Αστέρη. Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.
Θα πέσει από τα σύννεφα, όταν αντιληφθεί ότι η Αργυρώ παίρνει το μέρος του Αστέρη. Καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Σταματάκη. Ο Σταύρος παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα από την Κρήτη και να επιστρέψει στα Γιάννενα.
Σταύρος και Αργυρώ χωρίζουν. Ο γάμος τους δεν έχει κανένα μέλλον όταν αντιληφθεί ότι εκείνη και ο Αστέρης δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.