Μαύρο Ρόδο: σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών στο τιμόνι της σειράς

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 09:40

Μαύρο Ρόδο: σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών στο τιμόνι της σειράς

Το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο κυκλοφόρησε και για τους πιο ρομαντικούς παραπέμπει στην ταινία Η πεντάμορφη και το Τέρας. Αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές.

Τη σκηνοθεσία της σειράς Μαύρο Ρόδο αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης των 8 λέξεων, του Τατουάζ αλλά και και μέλος της σκηνοθετικής ομάδας των Άγριων Μελισσών, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στη νέο σήριαλ του MEGA Μαύρο Ρόδο θα υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία στην υπόθεση, από το αντίστοιχο βιβλίο. Η αδελφή Ελισάβετ, όταν ήταν μικρή έπαθε μηνιγγίτιδα και τάχθηκε από τους δικούς της στην Μεγαλόχαρη. Όταν η η υγεία της επανήλθε πήρε την απόφαση να ζήσει ως μοναχή σε μοναστήρι. Ακολουθώντας την προτροπή της οικογένειας της. Το μοναστήρι αυτό πλήττεται από ισχυρό σεισμό με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες ζημιές. Και η αδελφή Ελισάβετ ακούει την προτροπή της ηγουμένης της να γυρίσει στο χωριό της μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Πίσω στο χωριό, θα παρευρεθεί στο πάρτι τη θετής αδελφής της και θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια ενός νεαρού. Ο έρωτας αμοιβαίος, θα την ακολουθήσει μέχρι το μοναστήρι… Τι θα κάνει όμως η καλόγρια Ελισάβετ? Θα υποκύψει στον έρωτα ή θα συνεχίσει την μοναστική ζωή;

Εκτός από τη σκηνοθεσία που έχει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, το σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός και την παραγωγή η JK Productions. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα παίξουν οι ανερχόμενοι Φωτεινή Παπαθεωδόρου και Νίκος Κούκας. Αλλά και οι αγαπημένοι Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακκούρης, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Καρακάση, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ευθαλία Παπακώστα, η Θεοφανία Παπαθωμά κι ο Νίκος Πολυδερόπουλος.