Μαύρο Ρόδο: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί!

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 14:04

Άγριες Μέλισσες

Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο. Σας είχαμε αποκαλύψει ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 που ρίχνει αυλαία φέτος ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Mega. Και μάλιστα θα υπάρχει και μία σούπερ έκπληξη.

Στις Άγριες Μέλισσες ήταν ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν και τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τη Μυρσίνη και τον Δούκα που ετοιμάζονται για τη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού.
Σας είχαμε αποκαλύψει ότι η Κατερίνα Διδασκάλου είχε δεχθεί πρόταση από την παραγωγή. Για ένα ρόλο που σε αντίθεση με το βιβλίο, θα είναι κομβικός στο σενάριο του σίριαλ. Θα υποδυόταν την ηγουμένη μοναστηριού και οι αποφάσεις της θα καθόριζαν τις εξελίξεις. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε τελικά το ναι.
Και στη νέα σειρά θα συναντήσει και τον τηλεοπτικό σύζυγό της στις Άγριες Μέλισσες. Η τελευταία προσθήκη στο σίριαλ είναι αυτή του Λεωνίδα Κακούρη. Ο Δούκας Σεβαστός ετοιμάζεται κι εκείνος να πει το μεγάλο ναι και να πρωταγωνιστήσει στο Μαύρο Ρόδο.

Εκεί όπου θα συναντήσει πολλούς γνωστούς από το… Διαφάνι. Εκτός από τη Μυρσίνη του…

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, στη νέα σειρά του Mega η Ελένη Καρακάση και η Μαρία Καλλιμάνη έρχονται απευθείας από τις Άγριες Μέλισσες, σε ρόλους που θα συζητηθούν. Ενώ έχει κλείσει και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που έχει κάνει πέρασμα από τις Μέλισσες ως νεαρός Ακύλας Μεγαρίτης. Στη σειρά θα εμφανιζόταν και ένας ακόμη πρώην Διαφανιώτης.
Ο λόγος για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Ο οποίος τελικά αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε, λόγω επαγγελματικού φόρτου. Αντίθετα, έκλεισε ακόμη ένας γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
Η νέα σειρά του Mega είναι δραματική και προορίζεται για την prime time ζώνη. Το σενάριο θα αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Η εταιρεία παραγωγής θα είναι η JK Productions.