Σεισμός στην TV: Πού θα παίξει το… Big Brother με τους τράπερ

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 10:00

Σεισμός στην TV: Πού θα παίξει το… Big Brother με τους τράπερ

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την αποκάλυψη για το ριάλιτι εγκλεισμού με τράπερ και έγινε το talk of the town. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά στην ελληνική τηλεόραση τα έχουμε δει όλα. Γιατί όχι και αυτό;

Το ριάλιτι εγκλεισμού με τους τράπερ υπήρχε ως ιδέα πριν από το χοντρό επεισόδιο στα βραβεία MAD. Και μάλιστα, είχε πέσει στο τραπέζι καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας. Ο σταθμός δεν το έβλεπε αρνητικά μέχρι το επεισόδιο.

Οπότε και έκανε όπισθεν ολοταχώς. Δικαιολογημένα, αφού πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια στο… πεδίο μάχης που θα υπάρξει σίγουρα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το ΕΣΡ.

Έτσι, το σχέδιο στο συγκεκριμένο κανάλι κατέληξε σε ναυάγιο. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι το όλο εγχείρημα έχει ναυαγήσει. Οι εμπνευστές του είναι σίγουροι ότι αυτό το… Big Brother με τους τράπερ θα τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Κι εδώ που τα λέμε, η άποψή τους έχει κάποια βάση.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς, η πρόταση κάνει… γύρα αυτή τη στιγμή στα υπόλοιπα κανάλια. Και υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο. Αν δεν πάρει έγκριση από τα ελεύθερα κανάλια, θα στραφούν και σε συνδρομητικές πλατφόρμες. Κι εκεί πιστεύουν ότι στο τέλος θα κάνουν την έκπληξη.

Οπότε το ριάλιτι εγκλεισμού με τράπερ δεν θα αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όπως λένε πολλοί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γιατί στην ελληνική τηλεόραση βρισκόμαστε και όλα είναι πλέον πιθανά.

* Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η Άση Μπήλιου αρνήθηκε την πρόταση της Φαίης Σκορδά να πάει μαζί της στον ΣΚΑΪ. Και παραμένει κανονικά στο δυναμικό του Star. Η αστρολόγος είχε μάλιστα συζήτηση με το δίδυμο της πρωινής ζώνης, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και η Μπήλιου θα βρίσκεται κανονικά στην εκπομπή.

* Τελειώνουμε με ένα κουίζ. Ποια (εσωτερική) μετακίνηση σε μεγάλο κανάλι παραλίγο να χαλάσει εξαιτίας της στάσης της παρουσιάστριας που ήθελε να είναι μόνη της στην εκπομπή; Όταν όμως το κανάλι την απείλησε ότι θα δει την πόρτα της εξόδου, έκανε στροφή 180 μοιρών.

O μιντιάκιας