Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το κόλπο γκρόσο του Mega με Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 08:20

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το κόλπο γκρόσο του Mega με Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο

Το Mega φαίνεται αποφασισμένο να πάρει όλο το… χαρτί στη βραδινή ζώνη τη νέα σεζόν. Με βαριά όπλα του φυσικά τη Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο.

Στο Μεγάλο Κανάλι προγραμματίζονται ώστε τα μεγάλα τους όπλα να μεταδίδονται την ίδια μέρα. Στο ερώτημα ποιος θα δίνει lead in στο Μαύρο Ρόδο, στο οποίοι ποντάρουν πάρα πολλά είναι η εξής: Η γη της ελιάς.

Το Mega αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει, γνωρίζοντας βέβαια ότι ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι ακόμη πιο ισχυρός. Μια και ο Alpha με τον Σασμό και το Αυτή η νύχτα μένει και ο ΑΝΤ1 με τη Μάγισσα και τους συντελεστές των Άγριων Μελισσών είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι.

* Μπορεί να άλλαξε ώρα στον ΑΝΤ1 η σειρά Velvet, αλλά και πάλι η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού δεν είναι αυτή που περίμενε το κανάλι. Έτσι, όλα δείχνουν ότι βγαίνει οριστικά εκτός προγράμματος. Όσο για την αντικαταστάτριά του; Αυτή θα είναι η Κλινική που θα μεταδίδεται δύο φορές την ημέρα. Η λογική πίσω από αυτήν την κίνηση είναι να κερδίσει κοινό και σε συνδυασμό με το καινούργιο επεισόδιο κάθε βράδυ να ανέβει στους πίνακες της τηλεθέασης!

Μπορεί οι τηλεθεατές να μην έχουν ξετρελαθεί αλλά στα social στήνεται πάρτι με την Κλινική.

* Αν και πριν από μερικές ημέρες ο ANT1 ανακοίνωνε, μέσω δελτίο Τύπου, ότι τα τηλεπαιχνίδια Rouk Zouk και 5×5 σταματάνε να προβάλλονται από 1η Αυγούστου όμως τα πλάνα άλλαξαν. Αμφότερα παραμένουν στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού, λόγω τηλεθέασης.

* Στον ΣΚΑΪ τρέχουν και δεν φτάνουν με το Love Island. Μπορεί να διαφημίστηκε αρκετά, αλλά είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται. Κι αυτό γιατί δεν έχουν βρεθεί οι διαγωνιζόμενοι που κάνουν κλικ στον σταθμό. Και οι τρεις προτάσεις που έχουν κάνει (ανάμεσά τους και στη Σοφία Δανέζη από το Big Brother) έπεσαν σε τοίχο. Δεν αποκλείεται να πάει το ριάλιτι σχέσεων για τέλος Σεπτεμβρίου και βλέπουμε…