Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: βραδινή έξοδος με τη μητέρα της και τον Στάθη Σχίζα (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 08:50

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: βραδινή έξοδος με τη μητέρα της και τον Στάθη Σχίζα (φωτογραφία)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ξεκουράζονται κάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά από μια πολύ γεμάτη και κουραστική χρονιά

Έπειτα από το τέλος του Survivor και τη νίκη του Στάθη, το ζευγάρι επέλεξε προορισμούς, όπου θα συναντούσαν αγαπημένα πρόσωπα. Έτσι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν στην Μυτιλήνη κοντά σε φίλους. Και στη συνέχεια επισκέφτηκαν στο Άστρος Κυνουρίας, τη μητέρα της Αλεξάνδρας για να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν μαζί σε νυχτερινή τους έξοδο και η Αλεξάνδρα δημοσίευσε ένα τρυφερό story στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο οποίο έγραψε και ευχές για τη μητέρα της.

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησαν για όλα αυτά που τους ένωσαν

Πόσο καιρό γνωρίζεστε;

Στάθης: Γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια περίπου μέσω μιας κοινής φίλης. Την είχα σταμπάρει από τότε

Στάθη, να φανταστώ πως εσύ έκανες το πρώτο βήμα;

Στάθης: Φυσικά. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε γιατί ήταν σε σχέση και ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κανένας πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα «πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση».

Για αρκετό καιρό κανείς δεν γνώριζε για τη σχέση σας.

Στάθης: Περνούσαμε πολύ ωραία και επειδή εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω και να συζητιέται μέχρι να δέσει. Θέλαμε να προστατέψουμε τη σχέση μας. Μην ξεχνάς ότι η Αλεξάνδρα είναι μια κοπέλα αναγνωρίσιμη και ό,τι και να κάνει θα κριθεί.
Αλεξάνδρα: Ξέρεις τι γίνεται; Αν κάνεις κάποιες σχέσεις και δεν προχωρήσουν, βλέπεις ότι όλα αυτά μένουν. Εγώ θέλω να είμαι προσεκτική με την εικόνα μου. Δεν ήθελα να βγει προς τα εξω κάτι χωρίς να είμαι σίγουρη, να τελειώσει και μετά όλο αυτό να έχει μείνει. Στο μεταξύ, είχα βγει και από τον γάμο και είχα μια ανασφάλεια.