Άπιστος Spoiler: η Ασιγιά κατηγορείται για την εξαφάνιση της Ντερίν

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ασιγιά κατηγορείται για την εξαφάνιση της Ντερίν

Η Ντερίν εξαφανίζεται όταν ακούει πως ο Άπιστος Βολκάν είναι έτοιμος να την αφήσει για πάντα και να ζητήσει διαζύγιο. Τον βλέπει αποφασισμένο να γυρίσει στην Ασιγιά και αυτό την κάνει κομμάτια.

Ο Βολκάν πηγαίνει να βρει την Ντερίν στο σπίτι για της ανακοινώσει την απόφασή του στη σειρά Άπιστος. Δεν την βρίσκει εκεί αλλά ούτε και πουθενά αλλού. Ενώ δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της. Ανησυχεί και μαζί του και όλη η οικογένειά της. Αφού γνωρίζουν πως δεν θα έκανε από μόνη της κάτι τέτοιο. Όλα δείχνουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής. Οπότε καλούν την αστυνομία και ξεκινούν οι έρευνες για να βρεθεί.

Παράλληλα η μητέρα της θεωρεί υπέυθυνη για ό.τι συμβαίνει, την Ασιγιά. Την κατηγορεί ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση, επειδή έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωπες λόγω του Βολκάν.

Η Ασιγιά από τη μεριά της προσπαθεί να μην επηρεαστεί από όσα έγιναν. Ενώ καταλαβαίνει πως αυτές οι κατηγορίες μπορεί να κάνουν κακό στη δουλειά της. Για να προλάβει το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει γύρω της, αρχίζει να ψάχνει και η ίδια για την Ντερίν.

Ο Βολκάν βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις δυο γυναίκες που έχει εξαπατήσει με τις αποφάσεις του. Από τη μια προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει την Ντερίν και από την άλλη θέλει να αποκαταστήσει τη φήμη της Ασιγιά. Κι έρχεται η στιγμή που ανακαλύπτει πράγματα που δεν γνώριζε για το παρελθόν της Ντερίν.