Άπιστος: η Ντερίν μένει ανάπηρη

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος: η Ντερίν μένει ανάπηρη

Η Ντερίν θα πέσει θύμα ενός φοβερού  τροχαίου στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ, όταν ο Βολκάν θα της ανακοινώσει πως θέλει να χωρίσουν οριστικά και να πάρουν διαζύγιο

Η ζωή της θα αλλάξει προς το χειρότερο από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ κατηγορεί την Ασιγιά για όλα στη σειρά Άπιστος. Παρόλο που η Ασιγιά αρνείται να δεχτεί πίσω τον Βολκάν, αυτό δεν της φτάνει.

Η Ντερίν επιμένει πως η Ασιγιά ευθύνεται για τον χωρισμό της. Της φέρεται άσχημα και κάνει μεγάλη φασαρία, ενώ κατηγορεί την Ασιγιά σε όλη την πόλη.
Από το πουθενά και χωρίς λόγο, η Ασιγιά βρίσκεται στη μέση, με όλη τη πόλη να την κατηγορεί. Όλοι νομίζουν πως μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι για να χαλάσει τον γάμο τους. Για να ξεφύγει από αυτό το σκάνδαλο, η Ασιγιά παίρνει τον Αλί και μετακομίζουν στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά η Ντερίν δεν είναι ευχαριστημένη ούτε με αυτό.

Ζητά να μιλήσουν για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πράγματι οι δύο γυναίκες συναντούνται μέσα στο αυτοκίνητο της Ντερίν και μαλώνουν πολύ άγρια. Τότε η Ντερίν χάνει τον έλεγχο από το τιμόνι και πέφτουν με το αυτοκίνητο σε γκρεμό.

Μπορεί να καταφέρνουν να γλιτώσουν από αυτό, αλλά η Ντερίν  δεν είναι πια η ίδια. Μένει ανάπηρη μετά από το τροχαίο και νιώθει τελείως ανήμπορη. Τώρα ο Βολκάν δεν μπορεί να την χωρίσει πια.