Breakfast @Star: πρόσωπο έκπληξη δίπλα σε Χατζίδου και Παύλου

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 11:20

Breakfast @Star: πρόσωπο έκπληξη δίπλα σε Χατζίδου και Παύλου

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το νέο team παρουσιαστών και συντελεστών του Breakfast @Star  στο στούντιο, αλλά μένουν ακόμη μερικές λεπτομέρειες

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μπαίνουν στην αίθουσα συσκέψεων σε λίγες ημέρες για να φτιάξουν το οργανόγραμμα του νέου Breakfast @Star. Και να κάνουν τις τελευταίες προσθήκες στους συνεργάτες τους.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά το κανάλι φαίνεται αποφασισμένο να δράσει φέτος. Επενδύει σε νέο φρέσκο ζευγάρι και σε συνεργάτες άφθαρτους ουσιαστικά από την ελληνική τηλεόραση.

Ένα πρόσωπο που αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο φέτος είναι και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Η εκπομπή επιτέλους αποκτά μαγειρική ζώνη και μάλιστα από έναν MasterChef πολύ ενεργό. Τόσο στα social media όσο και στο κανάλι του στο You Tube. Ο οποίος έχει συχνή αλληλεπίδραση με πολύ γνωστούς σεφ και είναι πολύ δημοφιλής. Και όχι για θέματα ίντριγκας, κρατήστε το αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχει απασχολήσει μέχρι τώρα μόνο για τις μαγειρικές του, για το χιούμορ του και για τα χιουμοριστικά βίντεο με φίλους. Για τον λόγο αυτό είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και πολύ δημοφιλής στα social.

«Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης» είναι το σύνθημα των κολλητών του και μένει να το αποδείξει και τηλεοπτικά. Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθειά του στην τηλεόραση καθώς είχε συμμετάσχει και στο πολύ καλό αλλά λίγο «Cook Beef». Μαζί με τον Χρήστο Γλωσσίδης, τομ Σάββα Λιχανίδη, τον Μάνο Σαρρή και τον Νίκο Θωμά.

Μια ακόμη έκπληξη σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το znews είναι πως θα τον δούμε και με δική του καρέκλα στο πάνελ, οπότε αναμένουμε.