Σταύρος Βαρθαλίτης: «Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν από το Masterchef»

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 2021 17:15
Σταύρος Βαρθαλίτης: «Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν από το Masterchef»

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης σε πρόσφατη συνέντευξη εξήγησε τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του μετά το Masterchef.

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν από το Masterchef».

Μίλησε για την ζωή του μετά την νίκη του, για την καινούργια εκπομπή στην οποία συμμετέχει το «Cook Beef», αλλά και για το αν έχει πρότυπο τον Άκη Πετρετζίκη.

«Το Cook Beef προέκυψε μετά από πολλές συζητήσεις με το Star. Περάσαμε ένα μεγάλο μεταβατικό στάδιο λόγω της πανδημίας, αλλά καταλήξαμε σε αυτή την ιδέα. Με κάποιους γνωριζόμασταν, με τους υπόλοιπους δέσαμε στην εκπομπή.

Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που το έκανε. Έχω μιλήσει μαζί του και μου έχει πει ότι έχει μελετήσει πολύ τους σεφ του εξωτερικού. Τον θαυμάζω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει πολλά. Πρέπει να μελετάμε και όχι να αντιγράφουμε, γιατί αυτό είναι η αρχή του τέλους.

Η ζωή μου μετά το Masterchef έχει αλλάξει ριζικά. Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν. Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Ο πρώτος απολογισμός θα γίνει σε τρία χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναφέρθηκε στα προσωπικά του και αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση.

«Είμαι σε σχέση, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για εμένα και για εκείνη. Όταν υπάρχει αγάπη και στήριξη, όλα γίνονται. Τώρα ο χρόνος μας είναι λίγος, αργότερα μπορεί να είναι περισσότερος. Είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση». Είπε στη RealNews.