Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η μεταγραφή-έκπληξη που ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η μεταγραφή-έκπληξη που ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά

Τρεις θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ. Έτσι τουλάχιστον ακούγεται πολύ έντονα τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η Φαίη Σκορδά τρέχει για να καλύψει το κενό στη στήλη της μαγειρικής και της αστρολογίας. Όμως, λέγεται ότι θα υπάρξει και τρίτη μεταγραφή. Για το πάνελ της εκπομπής. Και ότι η τελευταία της μεταγραφή θα είναι άνδρας. Ήδη οι συζητήσεις είναι πάρα πολύ προχωρημένες και λέγεται ότι πρόκειται για μία κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη.

* Η σειρά Άπιστος έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Οπότε από το κανάλι του Φαλήρου θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο της τουρκικής σειράς.

* Την πρόταση που είχε από το GNTM αποκάλυψε η Μάρα Δαρμουσλή. Η οποία θα βοηθούσε τα μοντέλα στον αυτοσχεδιασμό. Δεν θα ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής όπως ακούστηκε. Όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μάρας στο θέατρο την ανάγκασαν να αρνηθεί την πρόταση.

* Μια και ο λόγος για το GNTM, να σας πούμε ότι πολύ θα ήθελαν για γκεστ εμφανίσεις τη Βίκυ Κουλιανού.

Είναι άγνωστο όμως αν θα δεχθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το όνομά της έπαιξε για την κριτική επιτροπή, αλλά δεν προχώρησε τελικά.

* Στην ΕΡΤ προχωρούν αρκετά με τη μυθοπλασία και για το δεύτερο μισό ετοιμάζουν μία ακόμη δραματική σειρά. Ο λόγος για τη Sempre Viva που θα γυριστεί στα Κύθηρα. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Τάσος Νούσιας, ενώ έχουν κλείσει ακόμη η Λυδία Φωτοπούλου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και η Ιωάννα Πηλιχού.

* Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί αν είναι μαζί ή όχι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι οποίοι ήταν στην Κρήτη μαζί σε γλέντι πριν από λίγα 24ωρα. Αγωνία έχει και ο Ατζούν που τους θέλει μαζί στο All Star Survivor. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως λένε ότι ο Βασάλος μπορεί να ετοιμάζει βαλίτσες, αλλά η Ευρυδίκη ακόμη το σκέφτεται για τον Άγιο Δομίνικο.

* Μια και ο λόγος για το All Star Survivor, να σας πούμε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο τον Τζέιμς Καφετζή. Δύσκολο θα πείτε, εξαιτίας της κόντρας του πρώην παίκτη με την παραγωγή. Αλλά όχι αδύνατο, αφού οι δύο πλευρές τελευταία δείχνουν να έχουν «μαλακώσει» και να ρίχνουν τους τόνους.